WORK IN PROGRESS

Interior

and weekend is up


Gikk visst fort den fredagen også gitt! Plutselig var kvelden her! Deilig! Ble stor rangling på gutta idag,. Går an det når det er helg, og vi plutselig fikk kjekt kvelds besøk. Idag har jeg hatt et par interresange telefonmøter. Og føler meg spent på hva det kan resultere i!

Neste uke skal jeg til Oslo på en blogg event med Nouw. Det gleder jeg meg veldig til! Er jo fortsatt veldig fersk i denne blogg-verdenen, så blir kjempe gøy å treffe andre bloggere, og dem som står bak. Håper og tror det blir en inspirerende dag!

Ellers har jeg begynt på prosjekt bildevegg idag... Men usikker på om jeg er ferdig?! Hehe... Alltid kjekt med litt nytt, men av og til litt rart også. Så må "kjenne litt på det". Har en tendens til å utvilkle seg desse prosjektene, når man først setter igang. Plukker ned noe, får opp noe nytt, flytter på litt osv.. Det er jo veldig gøy, for det fører jo til at man får litt forandring flere steder, og det er alltids kjekt! Ikke alltid nødvendig å kjøpe nytt, funker ofte veldig bra bare å flytte rundt på ting.

Her er en liten sneakpeak på dagens prosjekt! Jeg digger når ting er pakket fint, og gjerne har en liten tekst/hilsen fra avsender. Akkurat desse tingene gjør at jeg ofte blir en trofast kunde. Det skal ikke mye til, men det lille ekstra utgjør ofte veldig mye!

Neste uke har jeg også en rabattkode pågang, om du ønsker deg nye postere.

Stay tuned!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Høres ut som en spennende uke! Fin blogg du har:-)
nouw.com/legefrue
legefrue
legefrue,
Btw hva er det for blogg event?
nouw.com/legefrue