WHERE DID THE WEEKEND GO?

Interior

Hjelpes, som den helgen bare fløy forbi!!

Mye av lørdagen gikk med til shining av hus, men vi fikk fylt på med litt sosialt også utover ettermiddag og kveld. Jeg og kidsa var en aldri så liten tur innom et slektstreff på hotellet her, hvor vi fikk treffe litt folk jeg ikke har sett på veldig mange år, og selvfølgelig mange jeg aldri har sett før også. Det var hyggelig! Så var det handballkamp, hvor vi fikk oss enda en seier! Hurra!! Ikke like nervepirrende kamp som sist helg, men seier er alltid kjekt! Vi var ute og spiste god middag med kjekke folk på kvelden, og avsluttet med en tur på byen.

Angret litt på avslutningen idag formiddag, da det kjentes veldig på kroppen! Hehe... Men det var gøy!! Fikk bare ikke utrettet så mye av det jeg hadde tenkt idag! Jaja... Kommer en dag imorgen også!

Idag har vi vært i selskap og feiret 5 års dag til en av favorittjentene vår! Og besøkt litt familie, så har gått fra det ene kakebordet til det andre! Topper det med cola & potetgull til "kvelds"! Og ønsker hverdagen hjertelig velkommen igjen imorgen!. Greit med ryddig hus om ikke annet!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Emmasaxhaug
Emmasaxhaug,
Så fint du har det! 😍
nouw.com/emmasaxhaug
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk! Så hyggelig å høre =)
nouw.com/ingerliselille
explorista
explorista,
For en lekker stuekrok! <3
nouw.com/explorista