What I´ve been up to

lately...

Hei hei!

Mye som skjer om dagen, og det har vært litt reising siste tiden... Nå er jeg vel hjemme igjen, rundt mine aller kjæreste. Og det er her jeg trives aller best! Men jeg har også innsett at om man etterhvert skal leve litt av det å jobbe som både influencer og interiørdesigner, så er det helt nødvendig å reise litt. Det har jeg fått erfare, og jeg føler meg heldig som har fått muligheten til akkurat det. Og det er takket være mine aller nærmeste her hjemme, som unner meg dette, og som hjelper til med å få timeplan og logistikk til å gå opp. Så er det selvfølgelig et valg man må ta, om man ønsker å investere både tid og penger på å få gjør det man aller helst vil. Jeg tror det er veldig viktig å gripe muligheten når man får den, og hoppe i det. Passer gjør det nok sjelden, når man har små barn osv. Men mulighetene vil ikke vente på deg til det passer seg, om du skjønner..? Så derfor ble dette mitt valg. Et valg jeg ikke har tatt alene, men sammen med mine kjære. Jeg har investert mye tid på å komme hit jeg er idag, men føler at det virkelig har vært verdt det!

Jeg har vært så heldig å få muligheten til å jobbe på et designstudio i Oslo som heter AtWallpaper , her sitter det flere dyktige folk innen interiørarkitekter, interiørdesignere, boligstylister mm. Og nå meg! hehe... Veldig, veldig stas for en "liten en som meg", fra bygda! Denne uken hadde jeg mitt første oppdrag som interiørdesigner for dem. Noe som har vært veldig lærerikt og kjempe kjekt! Jeg har storkoset meg på jobb, noe som resulterte i en veldig fornøyd kunde. Og hva er vell kjekkere enn det? Det gir meg veldig mye å høre kundene er fornøyde, og at resultatet blir personlig for dem. Det er veldig viktig for meg. Så det blir litt pendling fremover, når jeg har oppdrag for dem. Jeg vil vise litt mer hvordan jeg jobber i et eget innlegg. Jeg kommer også til å ta på meg oppdrag her hjemme etterhvert, så det er bare å ta kontakt om noen skulle ha interesse av det.

Jeg driver fortsatt Cameloon frisør & make-up salong -sammen med Tonje, og det er viktig for meg. Nå er jeg der vel og merke en del mindre, siden jeg har fått denne muligheten som interiørdesigner. Men jeg kommer også til å være på salongen, når jeg ikke er i Oslo. VI er så heldig å ha en kjempe fin gjeng ansatt, og det er gull verdt! Og her vil dere alltid bli møtt med et smil og en kreativ gjeng.

Som noen av dere kanskje la merke til, har bloggen fått en aldri så liten "update". Jeg har nemlig fått laget meg logo. Noe som har vært en spennende prosess. Veldig kjekt at den nå er ferdig. Og jeg er kjempe happy med resultatet! Tusen takk til Wanja Sande Rabben (wanjasr@gmail.com) som er så utrolig flink! Hun skjønner meg veldig godt, og logo`en ble akkurat som jeg hadde drømt om, bare at jeg ikke viste det først. Har flere varianter jeg kommer til å bruke av den, og det er ekstra kjekt. At den er tilpasset formålet og designet der den skal brukes. Jeg synes logoen presenterer godt både meg og min stil. Den er enkel, moderne, minimalistisk, stilfull, nordisk, den har et rent uttrykk -likevel en touch av noe røft, samtidig som den er tidløs Hva synes du?

Jobber for tiden med å opprette egen hjemmeside. Dette er en litt tidkrevende prosess, da det selvfølgelig må vær gjennomført og det skal "være meg". Men jeg gleder meg veldig til å lansere den, når den tid kommer!

Ellers har jeg flere spennende prosjekter på gang, som jeg gleder meg til å fortelle mer om etterhvert. Må bare igjen få si at jeg føler meg priviligert og heldig som får muligheten å jobbe med alt det jeg virkelig elsker å holde på med! Og jeg er kjempe takknemlig for alle dere som følger meg på min vei, heier og gir masse fin feedback. Det setter jeg utrolig stor pris på!

Om to uker er det Gullfjæren Award i Oslo, hvor jeg er en av fire finalister i kategorien "Moderne/funkis". Dette gleder jeg meg veldig til, og for meg er det en seier i seg selv å være en av finalistene! Tusen takk til alle dere som stemte meg frem! Stas å få presentere en liten plass som Fosnavåg i en landsdekkende konkurranse!

Nå er det helg, og jeg skal pleie "midtibror" som har fått influensen for 2.gang på tre uker. Kasper har hatt den tre ganger, på tre uker, i tillegg til omgangssyken. Så her i huset er det forholdsvis "slapt" om dagen. Krysser fingrene for snarlig bedring, da de skal reise på vinterferie med storesøster på mandag.

Gooood helg alle sammen 💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer