WHAT I`M THINKING ABOUT

Interior

on days like this

Endelig har våren meldt sin ankomst! Tror jeg... Eller håper jeg hvertfall! Idag har vi hatt en nydelig langfredag med sol fra stortsett skyfri himmel. Og det er lite som gjør så godt for kropp & sjel, som akkurat det! Her har vi "puslet" litt utfor dørene, med litt halvferdige prosjekter. Veldig kjekt å se når ting begynner å ta form. Jeg er kanskje best på planleggingen, mens mannen er flinkest å utføre prosjektene. Nå er det en uteplass ut forbi kjøkkenet vårt som skal prioriteres i første omgang. Her har vi fått opp rekkverk, så nå skal platting bygges, betong fliser legges og div... Gleder meg veldig til å få ferdig denne plassen, da her er så lunt og fint, og solrikt tidlig på dag. Så har vi mange prosjekter vi ønsker å gjennomføre etterhvert. Men alt blir ikke i år, og sikkert ikke neste år heller...! Meeen det er lov å drømme seg bort i inspirasjonsbilder! For det er det jeg gjør akkurat nå!

Kidsa har også koset seg i massevis utendørs idag! Og vi stekte vafler ute også, til lunch.


Bildene er hentet fra pinterest.

Noe jeg også gleder meg til er å få på plass nye utemøbler! Det har virkelig stått høyt på ønskelista siden vi bygget hus. Og nå endelig er det tid for litt fonyinger!

Gleder meg masse til å vise de frem! Håper å ha det meste på plass innen 2-3 uker. Så håper virkelig våren har tenkt å forbli! Jeg er egentlig klar for sommer jeg!

Nå nyter jeg et glass rødt og koser meg med inspirasjon fra pinterest, mens mannen lager biff!

Nyt fredagen folkens! Alltids digg!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Madelenlo
Madelenlo,
Så mye fin inspirasjon!<3
nouw.com/madelenlo