WELCOME IN

Interior

entré

Inngangspartiet vårt er kanskje den delen av huset vi greier å holde mest orden. Det er nok ene og alene av den grunn at vi ikke bruker den selv! Så jeg er veldig glad for at vi valgte å lage grov inngang rett ved siden av inngangen, så vi selv kan bruke. Der er det heller sjelden iorden, for å si det sånn.. Den kunne kanskje vært dobbelt så stor, men den er uansett veldig praktisk! Og så er det så greit når man får gjester at inngangspartiet ser ryddig ut! Kanskje kommer det et eget innlegg om grovinngangen? Må bare få shine der først! hehe.. Her er hvertfall inngangspartiet vårt. Ikke mye endringer her, da jeg egentlig er ganske så fornøyd med uttrykket. Bildene er jo sånn som er enkelt å skifte ut, om man ønsker litt forandring.

Idag har jeg hatt den koseligste formiddagen (og langt utover ettermiddagen faktisk) på lenge! Etter en turbo runde med shopping idag tidlig før klokken 10, ble det impulsivt kaffi-besøk til en venninne, der det allerede var to andre gode venninner på plass. Vi skravlet i timesvis, og det var bare så koselig! Aaalt for lenge siden sist! Virkelig kvalitetstid! Så alt jeg hadde planer om å gjør idag, ble ingenting av.. Men det føles faktisk helt greit!

Rakk faktisk å maskere soverommet da, før mini tok natt. Så nå er det klart for maling! Jeeej 👏👏 Det blir gøy!! Nå står litt ikea-skruing for tur. Ikke like gøy! Hehe... Men blir gøy til slutt!


🌸

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Heidi Nathalie Hovland,
Så sinnsykt fint!
www.heidinathalie.femelle.no