WEEKEND MODE

Interior

Daa var det helg! Egentlig hatt "fri" idag, men allikavell akkurat landet. Mini har også hatt fri, så da har vi å sysle med. Litt kontor-jobbing følger alltid med. Og shining av hus er jo et lite must på fredagen. Det er så deilig med ryddig og rent hus! Hadde det bare vart litt mer enn to timer! Hehe... Følelsen varer desverre ikke så veldig mye lenger, med små kids i hus. Men det er hvertfall gjort da! Med god hjelp av "degosen"! Carlos er flittig brukt for å si det sånn. Han er ute på vift hver dag.

Idag har jeg endelig greidd å blitt ferdig med soverommet også! Idenne omgang hvertfall! Mulig det skal males litt til etterhvert, men ble så fornøyd med farge kombinasjonene som ble nå, at jeg drøyer det litt. Her ser dere en liten sneak peak av det "nye" rommet: Rommet føltes plutselig så mye større også. Deilig! Flere bilder kommer etterhvert. Og jeg må innrømme at rosa fargen ble nesten enda finere enn jeg turte håpe på!

Her venter vi fortsatt på sommeren! Ahh..! Ser ut som vi får vente en stund! Men nå.... Biff 👌

Goood helg, folkens 😘

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

renate
,
Så utrolig fint det rommet var. Kan jeg spørre hva fargene heter?:)
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt å høre! Tusen takk <3 Den rosa heter Deco pink, fra Jotun. Den mørke grå har jeg desverre ikke noe navn på, da jeg bare fikk den laget tilsvarende sengegavlen vår..
nouw.com/ingerliselille
Merethe
,
Så utrolig fint! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt speilen og krakken?
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen, tusen takk! Så hyggelig at du synes det =) De er fra Skagerak Denmark.
nouw.com/ingerliselille