Stockholm

Everyday life, Interior, Lifestyle

nordens venezia

Som jeg nevnte tidligere var jeg for første gang i Stockholm nylig. Men definitiv ikke den siste! Likte byen kjempe godt! Den var en del større en jeg hadde sett for meg faktisk, og såå fin! Virkelig! Byen er omringet av vann, og masse grønt arealer. Spennende arkitektur, fine butikker og tiltalende kaféer. "Gamla Stan" var virkelig sjarmerende med sine smale gater og koselige restauranter. Ikke rart byen blir omtalt som "Nordens Venezia".

Føler fortsatt det er mye jeg ikke har fått sett av byen, men litt fikk vi jo med oss. Viktig med en ”unnskyldning” for å reise tilbake... Er det ikke det? Har hørt der er mange fine butikker som er verdt et besøk! Men det ble ikke prioritert denne turen..

Vi bodde på et fantastisk hotell, Miss Clara heter det. Ligger kjempe sentralt til, i Sveavëgen.

Aldri før har jeg følt meg så ivaretatt på et hotell, så det føler jeg virkelig fortjener litt fremsnakk! VI hadde et fantastisk hotellrom -på to etasjer, betjeningen var veldig hyggelig og behjelpelige. Kjempe fin atmosfære i restauranten, og nydelig mat! Både frokost og middag! Så jeg sjekker gjerne inn igjen her, for å si det sånn!

Elsker kunsten de har innredet veggene med, fotografier av Max Modén.

Lobby`en

Fra den deilige frokost-bufféen på Miss Clara.

Jeg og Renate nyter en rolig kaffe på hotellet, på morgenkvisten.

Fra "Gamla Stan".

De tre øverste bildene har jeg funnet på pinterest.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Wow så mange flotte bilder, også så fin det var der. Jeg har aldri vært i Stockholm selv, men kunne absolutt tenkt å dra dit en gang 😊
nouw.com/frulea
Ingerliselille
Ingerliselille,
Kjempe fin by! Så anbefaler deg virkelig å ta turen! Jeg skal tilbake en dag =)
nouw.com/ingerliselille