VISIT FOSNAVÅG

Everyday life

turister i egen by

Som om ikke det har vært nok farting i det siste, sjekket vi plutselig inn på hotell i egen by igår kveld, etter å ha vært på stand-up show med Ørjan Burøe. Veldig impulsivt, og veldig digg!

Etter mange korte netter var det deilig å få sove ut! Og det i verdens beste senger, med det deiligste sengetøyet! Har sovet på mange hotell senere tid, men det var noe helt spesielt med desse!

Vi hadde en skikkelig fin og rolig morgen! Kun oss to ❤

Med kjempe god og variert frokost, mye kaffi drikking og avslapping på høyt nivå!

Er ikke store plassen vi bor på, men det er kjempe stas at vi har et så fint hotell her, på kaikanten -ytterst i havgapet! Hotellet har også tilhørende konserthus og kino, noe som er supert!

Om du vurderer en tur til Sunnmøre er byen vår ett eksotisk utgangspunkt for en fin ferieopplevelse, enten du drar med jobb, familie eller venner. Her ligger turterreng og opplevelser på havet like utenfor dørstokken. Og etter en oppfriskende tur i friskt Vestlandsklima, kan du nyte kvelden med god mat, kino, eller ett show / konsert i Konserthuset.

For familier er det veldig populært å besøke Sunnmørsbadet, som ligger ca 10 min gange fra Hotellet. Hakallegarden er også verdt et besøk om man reiser med barn.

Noen linker som kan hjelpe deg planlegge litt om du skulle ønske ta turen til vår kant av landet:

http://www.sunnmorsbadet.no

http://fosnavagkonserthus.no

http://www.havopplevelse.no

http://www.skotholmen.no

http://hakallegarden.no


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

wife
wife,
Ååå så vakkert! Takk for flott tips! 😃
nouw.com/wife
Ingerliselille
Ingerliselille,
Bare hyggelig =) Håper du tar turen til den flotte byen vår!
nouw.com/ingerliselille