Velkommen 2018

Interior, Everyday life, Tablesetting

Innom for å ønske deg en fin og god start på det nye året!

VI hadde en fin feiring her hjemme. Med våre aller nærmeste samlet til middag. Nyttårsmiddagen er stort sett den samme som julemiddagen her i hus, men i år hadde vi svineribbe i tillegg. Nydelig mat! Og det var faktisk en viss form for ro rundt bordet også. Det er ingen selvfølge, med tre småttiser!! Så ekstra gøy når det klaffer en sånn dag!

Rart jeg er litt stolt av denne gjengen her? 😍

Ellers ble det fyrverkeri både tidlig og sent. Alle kidsa i bygda samlet seg klokken 20, så fikk de skyte opp litt fyrverkeri og stjerneskudd da. Det var selvfølgelig kjempe stas!! Mini noe skeptisk, men det gikk greit. Her i hus var alle barna fortsatt oppe da klokken slo 00:00, så da var det på ny ut og skyte oppe de store fyrverkeriene. Og ta en skål for det nye året med gode naboer! En sliten helt sovnet i armene på pappa, ute klokken 00:10. De to eldste kunne sikkert holdt ut i det uendelige! Men alle var godt fornøyde med feriningen!

Mika, alias "Reodor Felgen".

Nyttårsbordet vårt ble slik i år:

Jeg har ikke avansert så veldig.. Men gått for et "sortere uttrykk", med innslag av gull og litt grønt. Masse levende lys og tøyservietter i sort. Endelig er gull-bestikket på plass! Det har stått på ønskelista ganske lenge, og i år lå det under juletreet. Jeeej!!

Helt rart å tenke på at året nå er omme..! Julen er over, og plutselig er det hverdag igjen imorgen! Tiden går så altfor fort!

Det har skjedd utrolig mye siste året, og jeg føler meg veldig heldig som har fått tatt del i så mye gøy og utrolig spennende! Jeg har møtt så mange nye, fine mennesker takket være denne "blogg og instagram-verdenen". Fått samarbeidet med dyktige, engasjerte og flinke folk. Jeg har faktisk utdannet meg til å bli interiørdesigner! Noe jeg er ganske stolt over å ha greid! Med 3 barn, noe dårlig helse og jobb ved siden av, har det ikke bare vært enkelt.. Det har vært mye reising, i både inn- og utland. Og jeg har fått skapt mange nye, fine minner, med både mine aller nærmeste, gode venner og nye kjente. Takknemlig for å ha en så snill og god familie rundt meg, som har gjort alt dette mulig! Det hadde ikke gått uten hjelp fra dem.

Savn har også preget det siste halvåret, etter min gode mommo gikk bort 💔 Men jeg føler meg likevel heldig som har så mange gode minner sammen med henne. Hun var helt spesiell for meg! Og savnet har vært ekstra stort nå i julen...

Nå gleder jeg meg til å ta fatt på 2018! Jeg tror det vil bli enda et spennende år. Og gleder meg etterhvert til å kunne fortelle litt om ønsker og planer for tiden fremover.

De aller beste ønsker for det nye året! Ta vare på hverandre, det er kanskje det aller viktigste ❤

Nyttårsklem fra meg til deg ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Solveig
,
Hei! følger bloggen og instaen din og synes du har en inspirerende profil:-) Har sett at du har vært på kurs hos Norsk Interiørskole. Skal på kurs hos de selv nå i februar og gleder meg masse! Lurer bare på om du har noen tips til hotell som er i grei avstand til skolen? Eventuelle andre tips tas også hjertelig i mot:-)
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tror du fikk svar på mail fra meg, gjorde du ikke det? Håper!! Jeg har vært litt treg med å svare innpå her.. Beklager det!
nouw.com/ingerliselille