Vårnyheter

Interior

woodsagentur

Startet gårsdagen tidlig, tidlig.for å reise til Oslo. Slik er det når man bor på landet.. Ikke gjort på et øyeblikk å komme seg til flyplassen da. Ble for sikkerhets skyld både litt forsinkelser og snøkaos på Gardermoen. Som da resulterte i at jeg kom litt skjevt ut i forhold til "timeplanen".

Men heldigvis er damene på Woodsagentur så hyggelige at det gjorde ingenting at jeg var litt sent ute. Her ble jeg tatt varmt imot i det utrolig flotte showrommet deres. Og fikk en kjempe flott omvisning og presentasjon av alle de spennende nyhetene deres. Mye fint å se, både av nye merker og de som de har ført over lenger tid. Det forholdsvis nye merket "New Works" var veldig godt presentert i showrommet, og de har utrolig mye lekkert! Alt fra små vaser og lysestaker til større møbler. De har også veldig mye fint fra Serax, som har et kjempe bredt varesortiment. I tillegg fører de merker som Valerie Objects, Vibeke Scott, Steamery Stockholm, Happysweeds, Smaelta, Kalk K, OGK, P.A.P og Paper Republic -som er helt nytt hos dem i år. De har de fineste notatbøkene o.l i skinn! Wow!

Har selvfølgelig lyst å dele litt av vårens nyheter fra showrommet med dere:

Desse fine lampene falt jeg for!

Å det fantastiske speilet her fra "New Works" står høyt på ønskelisten.

Fargepaletten på soverommet var bare så vårlig og fin.

Desse kule hyllene er fra Serax.

Mye fint, eller? I hvertfall for mine øyner! Det er så deilig at vi nå nærmer oss en ny årstid, dagene blir lysere og fargepaletten endrer seg litt. Føler meg veldig klar for vår! Og ønsker å komme meg ut av denne "vinter-dvalen" for alvor... Kan ikke huske å ha vært så trøtt noen gang før. Så hei februar og velkommen skal du være (selv om du egentlig er en vinter-måned du også...)!

Nå er jeg klar for nok en effektiv dag i Oslo, før jeg reiser hjem til mine fine ikveld. Starter med presse-frokost hos PerPR.

Ha en fiiin fin torsdag alle sammen ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer