VACAY

Everyday life, Kids

danmark

Vel hjemme etter en innholdsrik og små-hektisk ferie i Danmark. Bestemte vi oss for å ta ferie på barna sine premisser i år. Da ble det fly til Billund, soden vi skulle være borte så få dager. Her tilbragte vi 5-6 dager, sammen med et vennepar av oss, og deres to små. Leide et lite hus i Lalandia, som vi delte alle 9. Det var veldig koselig! Og lå nærme anlegget, så vi kunne gå både til Legoland, Aquadome badeland og Monkytonky lekeland.


VI reiste bort mandagen, så det ble ikke så altfor mye ut av den dagen. Men vi rakk en tur på lekeland, og fikk oss mat på en av restaurantene på Lalandia.


Mika i kjent stil! Vann er mer som en magnet..!

Tirsdagen tilbragte vi hele dagen på Legoland, i herlig vær. Noe kø-ståing ble det denne dagen. Men kidsa var veldig tålmodige, så det gikk over all forventning. Parken har vokst seg veeldig stor siden sist jeg var der. Og selve lego-byen virket nesten som den hadde krympet... Det har nok noe med at jeg var veldig liten da jeg var der, og det som er kommet til siste 20 årene er av større dimensjoner. Men jeg synest der var noe for barn i alle aldre, så det var veldig positivt! Til og med noe for oss voksne! Hehe..


Onsdagen ble også tilbragt i Legoland. Litt kjedligere vær denne dagen, overskyet og litt regn. Men det var egentlig helt ok, for det var mye mindre kø denne dagen. Så vi fikk bli med på masse gøy. Pappa´ene tok med seg de fire eldste og avsluttet dagen med en liten tur på Aquadome badeland. Menst vi laget god kvelds "hjemme".

Torsdag tok vi turen til Givskud Zoo, hvor de har egen løvepark. Folk som kjenner meg, vet jo at jeg er litt mer enn middels glad i dyr, så jeg synest dette var veldig gøy. Her ble det både safari, zoo og dinosaurpark. Sistnevnte synes guttene var kjempe spennende! Det å se dinosaurene i reelle størrelser, slik de faktisk var for mange millioner år siden, var ganske kult. Hit måtte vi ta drosje, siden det lå et lite stykke fra der vi bodde, 20-30 min ca. Litt kjipt vær denne dagen, så det var litt synd. Var kjempe fine leke-områder inne på zoo´en, men desse fikk vi ikke benyttet oss av pga. været. Når vi kom tilbake herfra ble det et aldri så lite pust i bakken, før vi tok turen til Lalandia igjen. Da var det klatring, og tivoli som stod på programmet. Gøy for både store og små!

Fredag startet vi med kjempe trampoliner med strekk. Ellers tilbragte vi stort sett hele dagen på Aquadome. Et gigantisk badeland! Som egentlig føltes litt uoversiktlig for oss voksne. Hadde aldri tatt turen dit med barna alene. Men barna ELSKET det!! Alle tre! Så vi hadde det veldig gøy her! Å den ene sklien som kalles tornadoen var feriens aller største høydepunkt! Hehe... Selv synes jeg den egentlig var ganske skummel, men samtidig veldig gøy!! Ellers var der all mulig slags basseng, sklier, rutsjebaner, bølgebasseng, vannlekeplass og you name it! Der var alt! Hørte rykter om noe sauna og badstu, men så desverre ikke noe av det på denne turen! hehe...

Som sagt, en ferie på barna sine premisser, hvor vi hadde det gøy alle sammen! Men det ble mye inntrykk for dem å fordøye tror jeg! Det var stort sett full fart hver dag! Og de stor koset seg med det! Og når barna har det fint, har også vi voksne det bra! Vi fikk nyte hverandre på kveldstid, med litt vin-drikking og kortspel! Alt i alt en flott ferie! Som anbefales til deg som har kids! Lalandia var et veldig kjekt område å bo på når man kom der med fly. Deilig ikke å vær avhengig av bil! Og for første gang i mitt liv, har jeg vært utenlands, uten å vær innom en eneste butikk! Med andre ord, null shopping!! Håper muligheten byr seg på annet vis iløpet av sommeren! Ellers får jeg muligens abstinenser 🙈


Lørdagen, da vi skulle reise hjem kom sommeren på ordentlig, 22 grader og sol! Blæh! Jaja... Sånn er det! Her hjemme regner det hvertfall trollkjerringer nå. Så får vi håpe sommeren snart finner veien til Sunnmøre! For den er veldig etterlengtet!

Takk for oss Danmark 😊

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer