TIPS TIL MORSDAG & VALETINE

Everyday life, Lifestyle

memories

//annonse

I forbindelse med morsdag og valentin er jeg så heldig å få gi bort 3 stk. giftbox med 50 bilder i, fra Framkalla . Noe av det fineste man kan gi bort i gave er opplevelser -små eller store. Og det nest fineste må være minnene fra desse opplevelsene. Tror det er flere enn meg som synes det er fint å ha fysiske bilder å blade i og mimre.

I samarbeid med Framkalla har jeg en giveaway pågang på instagram. Det er veldig enkelt, og vinneren trekkes allerede imorgen! Så om du ønsker å vinne en boks full av gode minner, gå til @ingerliselille på insta for å delta. Vinnerkjangsen er stor, siden jeg trekker hele 3 vinnere.

Om ikke du skulle vinne, er det jo uansett et kjempe fint gavetips, om du ønsker å glede noen av dine til morsdag eller valentin. Framkalla har mange fine produkter å velge i. Å kvaliteten på printene deres er utrolig fin. Jeg har mange produkter derifra og er kjempe fornøyd!

Masse lykke til 💗

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

alexandraflaa
alexandraflaa,
Ååå så koselig!!
nouw.com/alexandraflaa
Ingerliselille
Ingerliselille,
Takk <3 Veldig koselig med fine minner!
nouw.com/ingerliselille
matsvart
matsvart,
Det var kjempefint!
nouw.com/matsvart
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen, tusen takk <3 Så hyggelig =)
nouw.com/ingerliselille
S
,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraabo...
Beingaldiss
Beingaldiss,
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så hyggelig! Tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille