Tilbakeblikk på en nydelig Mai!

//reklame

Heeei juni!!!


Har vært litt stillt fra denne kanten siste måneden.. Som mange andre, sliter jeg litt med for få timer i døgnet! Så da må man prioritere. Og når vi nå legger en sååå nydelig måned bak oss, føles det helt greit å ha brukt fritiden riktig!
Vi har prøvd å nyte det fine været når vi har hatt mulighet til det, koset oss med barna, vært på en micro-ferie full av inntrykk og jobbet litt med uteområde! Herlig med litt røde dager innimellom, så får man nyte litt ekstra. Livet er straks litt lettere når solen skinner dag etter dag, og temperaturen kryper godt over 20 tallet! Måtte dette bare bli forsmaken på sommeren! Kjenner at dette virkelig er min årstid!
Her kommer et bildededryss fra min mai. Som virkelig er en måned for minneboka ❤️

Solnedgang i nydelige omgivelser! Perfekt å avslutte dagen med en tur på fjellet. Vi er jo omringet av vakre fjelltopper her ut i havgapet. Denne kvelden gikk turen til Lundeura og Rundebranden.

Dagstur til Sande Camping i Loen. Paradis for kidsa! Og oss voksne..!

Skalldyraften på bryggekanten 👌

Tinnbryllup ❤️
24.mai i feiret vi 10 års bryllupsdag!
Da overrasket jeg mannen på jobb, med champagne og ferdig pakket bag. Tok han med til Loen, hvor vi hadde oss et herlig døgn på Hotel Alexandra. Føltes jo nesten ut som vi var kommet til Syden. 23 grader og sol fra skyfri himmel i to dager. Nydelig! Først overrasket hotellet oss med oppgradering til super flott suite -med balkong og nydelig utsikt, og så hadde mamma og pappa ordnet med champagne på rommet! Så ble skikkelig overrasket! Såå gøy!
Fredag klatret vi Via Ferrata, opp til 1011moh.
En fantastisk opplevelse!! Litt skrekkblandet fryd innimellom, men gud så gøy!
Og hva fikk jeg i bryllupsgave?
Jooo... fallskjermhopp!!
Har vært min store drøm i 15 år! Kan nesten ikke tro at det går i oppfyllelse! Det blir først i juli. Men det er jo ikke lenge til! Weee !!

Her jobbes det stadig med uteområde.
Sakte, men sikkert...!
Kjekt med gode hjelpere!

En fantastik fin 17.mai fering 🇳🇴
Startet dagen med fantetog, så koselig frokost sammen (tror kanskje det er første gang vi har spist frokost sammen på denne dagen.. hehe! Alltid litt kaos!), så gikk vi i tog på Bergsøya, så rosarussen vår fikk springe i tog sammwn med storerussen. Fortsatte med fest på skolen. Så var vi heldig å bli invitert på Bacalao og kaker. Og avsluttet dagen med bobler på terrassen til naboen. Perfekt!! Og (hold deg fast) det var faktisk null stress! Kun kos!


17.mai bordet ble dekket med mine favoritter fra Eva Solo. Er så glad i Nordic Kitchen serien! Har brukt skjærebrettene fra serien til dekktallerken, ellers er både fat, kopper, skål og glass derifra.

De fine, sorte Lyngby vasene er fra Multitrend.

En alternativ borddekking til 17.mai! Her har jeg også brukt den samme serien fra Eva Solo. Se den lekre termokanna da!!

«Smiley» er klar for overnatting i barnehagen. Såå spennende! Kos, sprell og nye russeknuter ble selvfølgelig tatt!

Minstegull

Og størstebror!

Kaffiglad som jeg er måtte jeg bare ta met et par bilder fra samarbeidet mitt med Nespresso! Anbefaler Vertuo maskinen på det varmeste. Du kan forresten vinne denne på min instagram profil nå. Trekning allerede søndag. Så klikk deg inn på @Ingerliselille for å delta!
Her ser dere også de fine vasene fra Multitrend.
Og enda en borddekking for Eva Solo .
Er det noe jeg aldri blir lei, er det kaffi og borddekking! Love it!!

Ønsker deg en nydelig helg! Håper solen skinner hos deg også! Jeg er akkurat kommet hjem fra Gøteborg, og gleder meg til en kveld på takterrassen.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer