This weekend!!

Everyday life

Ny clutch for anledningen. Den er fra Arv Design.

Pakket og klar for en veldig spennende helg i Oslo!

Imorgen tidlig reiser jeg nedover, og imorgen er det litt møter på agendaen. Har et nytt samarbeid på gang, som jeg gleder meg masse til å fortelle mer om. Det lanseres en spennende nyhet imorgen, så om du er nysjerrig anbefaler jeg deg å følge med på min story på instagram. En ting vet jeg hvertfall med sikkerhet, og det er at dette er et produkt som passer meg utmerket og som vil bli mye brukt fremover.

Lørdag er den store dagen! Da arrangeres Gullfjæren Interiør Awards, hvor jeg er en av fire finalister i kategorien "moderne/funkis". I veldig godt selskap, det skal sies. Det skal kåres interiørprofiler i hele 12 kategorier, fra både inn -og utland. Gleder meg masse til denne dagen. Gullfjæren skal arrangeres på Hotel Continental, som nylig har vært gjennom en svær oppussing. Og ryktene sier at det er blitt veldig flott! På dagtid er det både lunch, foredrag og workshops som skal gjennomføres, og så er selve awarden på kvelden. Gleder meg masse til å treffe igjen mange av mine inspirerende insta.-venner og også til å treffe nye. Alltid kjekt å menge seg med andre med den samme lidenskapen som meg selv. Så dette tror jeg blir en kjempe fin helg!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Så spennende, kos deg masse da😃
nouw.com/frulea
Ingerliselille
Ingerliselille,
Linnhege
Linnhege,
så fin clutch 😍
nouw.com/linnhege
Ingerliselille
Ingerliselille,
Takk for det! Veldig glad i den selv! Arv Design har veldig mye flott!
nouw.com/ingerliselille
Camz and Staz,

For en fin blogg du har <3 Ville bare dele med deg at vi har en giveaway på bloggen for øyeblikket hvor du kan vinne et helt nytt par med Gucci Sneakers til en verdi av ca. 5.000 kr. Så bli med om du vil <3 klem

www.camzandstaz.blogg.no
Siljestavne
Siljestavne,

Hei! Lurer på om du er veldig fornøyd med dette kameraet som det er bilde av her? 😊 vurderer å skaffe det selv så kjekt og høre andres erfaringer 😊

nouw.com/siljestavne
Ingerliselille
Ingerliselille,
Hei hei! Ja, vet du -jeg er veldgi fornøyd! Veldig fin størrelse, og enkelt å ha med. Gode bilder tar det! Je har investert i et nytt objektiv, for enda bedre bilder. Og skal snart investere i enda et. Objektivene er en veldig viktig faktor for gode bilder, så det er greit å vite. Håper dette var til hjelp! Ha en fin dag =)
nouw.com/ingerliselille