THIS WEEKEND

Everyday life, Interior

kort oppsummert

Da var enda en helg snart over.. Og jammen går de fort! Denne helgen har vi valgt å prioritere å gjøre ting barna synes er gøy. Siden vi ikke fikk gjort så mye spennende i påsken.

Fredag var barna så heldig å få tilbringe dagen sammen med besteforeldre, så jeg fikk shine hus og gjør litt kontorarbeid. Og sist, men ikke minst dra på kafe-beøsk med en venninne, uten barn faktisk! Det kan man kalle kvalitetstid! I tillegg var vi så heldig å få servert middag også, hele gjengen 🙌 Takk mami & papi ❤

Lørdag tok vi turen til lekeland, i Spjelkavika. Kasper fikk ha med seg en god venninne. Og ellers traff vi et vennepar der, så det var veldig gøy. Barna hadde mange å leke med, og ingenting er bedre enn det. Mika synest også det var kjempe gøy! På kvelden fikk jeg servert god mat og drikke, alltid like kjekt! Jeg var tydeligvis ganske sliten, siden jeg sovnet på sofaen før klokka 11...

Etter en lang, og litt tung formiddag idag, tok mannen med de to eldste på badeland. Imens mini sov, baket jeg boller. Så var vi så heldig å få gjester til lunchen. Nesten fullt hus, med store og små. Og det liker vi! Endatil kveldsbesøk ble det idag, så det ble en skikkelig kosedag!

Planen idag var egentlig å pakke ut utemøbler. Jeg har garasjen full av nye møbler, og kan nesten ikke vente med å få dem på plass. Men det har jo snødd siste tre dagene, så det har ikke akkurat passet seg sånn. Faktisk litt deprimerende! Men så snart været snur, er jeg kjempe klar!! Og gleder meg veldig til å vise de frem!

En chill lørdagsmorgen!

Noen bilder fra helgen vår!

Nå er vi klar for en ny uke! Forhåpentligvis uten snø...! Håper helgen din har vært fin!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Koselige bilder:-) Fine barn du har!
nouw.com/legefrue
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk <3 Veldi kjekt å høre =) Ha en god natt, snille!
nouw.com/ingerliselille