THIS WEEKEND

Everyday life, Interior, Kids

en nydelig helg 

En nydelig helg, med ordentlig sommervær er over! Åh så deilig 🙌 Hadde vi bare kunne hatt det sånn hele sommerene! Det hadde vært noe det!

Vi har tilbragt det meste av helgen utendørs.

Startet helgen med massasje da jeg var ferdig på jobb fredag. Litt vin på terrassen sammen med naboene ble det både fredag og lørdagskvelden, etter barnedåpsforberedelsene var unnagjort, det vil si relativt sent... Danseshow har vi vært på, noe som var veldig gøy!

Ellers har det vært jobbing med den nye terrassen vår, som endelig begynner å ta form. Kanskje blir den helt ferdig iløpet av uken? Hååper! Kjenner allerede at det er en plass som kommer til å bli mye brukt.

Enda en liten sneak peak av det nye ute-området vårt.

Idag har vi vært i barnedåp, til niesen vår. Det ble en nydelig dag, og et veldig kjekt selskap. Vesle Anne var sååå nydelig i heklet dåpskjole fra farmor! Og hun så ut til å ha en veldig fin dag. Og det var vi alle skjønt enige om at det var! Guttene så fornøyde da de køyet ikveld.

Kjente det var spesielt deilig å få bunaden av idag, da det var så varmt! Og det har vært mye bunad siste ukene, 3 ganger på 14 dager. Så nå skal den få hvile! Det har vært utrolig mye selskapeligheter denne måneden, og shining av finklær til hele flokken... Så det er litt deilig når det gjort! Hehe...

Noen glimt fra dagen idag:

Levi så stolt for å få holde dåpsbarnet,

De nydeligste kakene.

My precious!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer