This weekend

Interior

Å få nyte en "sommerkveld" på takterrassen i slutten av september, hadde jeg kanskje ikke forventet! Men for en fantastisk dag, og dette må jeg si var en perfekt avslutning på en fin helg! Glad vi ikke hadde pakket sammen utemøblene ennå.. Se så fint det var ikveld da! Firegloben fra Multitrend skaper virkelig fin stemning.

Det aller beste er at det ser ut til å at det skal vare enda en uke! Høres nesten for godt ut til å være sant... VI har hatt en skikkelig fin helg, med magisk vær, omringet av masse fin familie og gode venner. Hva er vell bedre enn det?

Kvalitetstid ❤

Vi fikk en litt trist start på dagen idag da... Siden storesøster flyttet hjemmefra. Det er rart for oss alle! Og selvfølgelig veldig trist! Vi har jo alle visst at dagen kom, men det er uansett vondt... Brorene visste nesten ikke å komme over det, etter hun var dradd. Vanskelig for de små å forstå hvorfor "syste" må flytte! Men det går seg nok til. Og hun har en kjempe spennende tid foran seg. Har sagt det før, men må si det igjen... Jeg er så utrolig stolt over valget hun har tatt! Og jeg unner henne alt det beste, spesielt i tiden fremover over nå! Vet hun er spent... Men jeg vet også at hun er tøff nok til dette! Så gleder vi oss veldig til hun kommer hjem på perm!!

Med ønske om en fin ukestart til alle der ute 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer