The California look

youngblood

Forrige uke var jeg og jentene fra salongen i Oslo, på Make-up kurs med Youngblood. Det var make-up artister fra LA som underviste oss, i tillegg til Eveline Karlsen. Kjempe dyktige folk! Og vi hadde en utrolig lærerik dag.

Det er så gøy med "hands-on" kurs! Så kan man prøve og feile litt underveis. Og det lærer man av! "The effortless California look" var temaet. Og det er en nydelig look!

Masse nyheter er også på vei inn! Så vi kan nesten ikke vente med å få inn alt det nye på salongen! Neste uke er det nok på plass. Vi har allerede jobbet med denne make-up´en i mange år, og vi er så fornøyd med den! Og nyheter er alltid kjekt og spennende! Mineral make-up på sitt aller beste, vil jeg tørre å påstå! Veldig god make-up om man har problemer med huden også, da den ikke tetter porer, pleier og har en fantastisk dekkevne.

Ta gjerne turen innom Cameloon om du ønsker å prøve noen av nyhetene! Kan nevne en fantastisk CC-creme, contouring kit, nye matte leppestifter og nydelig øyenskygge. Vi kribler i fingrene!!

Må jo vise litt bilder fra kursdagen og den fine look´en.

Visste du at vi også kan "fjerne" tattovering ved bruke av Youngbloog make-up? Se det fantastiske resultatet under her!

God natta ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer