Tema bursdag

Everyday life, Kids

Levi 5 år

På onsdag feiret vi som sagt Levi sin 5 års dag.
Og temaet for dagen var "rosaruss".
Etter jeg la ut et par bilder på instgram, har jeg fått mange spørsmål om hva rosaruss er.
Jeg trodde kanskje dette var noe som var vanlig over hele landet, men tydeligvis ikke.
Levi går nå siste året i barnehagen, og i den forbindelse er han rosaruss. Det er en tradisjon her på våre kanter! Så gjennom det siste barnehage-året har de russeklubb, med spennende tema og masse gøy. Bl.a bading, kornett-spilling, overnatting i bhg. og litt større turer. Detter synes barna er veldig gøy, og mine har hvertfall gledet seg veldig til det siste året, hvor de er russ! Når russetiden for de eldre russene er, har de også russedåp, får russelue med navn på og russeklær. De får også ta russeknuter og har egne russekort.


Så derfor valgte vi tema'et russebursdag, siden det er siste bursdagen hans mens han fortsatt går i barnehagen.
Spesiellinor har laget bordpynten til dette selskapet også, vimpel, popcorn-esker, godteriposer, muffins wrappers og toppers. Fant matchende snop til godteposene denne gangen også. Ikke like vanskelig med rosa og sort.
Og vi er som vanlig veldig fornøyde med pynten! Store som små! Siden han er gutt, synes jeg det var greit å kombinere det rosa med sort, så ikke det ble "too much". Anbefaler dere å ta turen innom siden til Ellinor, om dere planlegger noen form for feiring, om det er bursdag, barnedåp e.l. Hun er veldig flink!
Kaken har jeg laget selv, og den falt virkelig i smak hos bursdagsbarnet. Veldig gøy!!
Sjokoloadekake med moccafyll og marshmallow-fondant.


Over kan dere se itt detaljbilder av pynten fra Spesiellinor.

Ellers ble det mest pynt i sorte varianter, siden vi ikke har så mye rosa i hus. Jeg synes det er så greit å bruke litt av det man allerede har, ikke kjøpe alt nytt for en gang.

"Heile handa, mamma!" En fornøyd 5 åring! 💗

Nå er jeg akkurat kommet hjem til mine fine, etter et døgn i Oslo. Gleder meg til å tilbringe helgen sammen me de.

Ha en fin helg alle sammen ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

heidinathalie
heidinathalie,
Ahh, så fantastisk!! Dette var skikkelig kult! Selv har jeg ikke hørt om rosaruss i barnehageforbindelse, men nå som du har fortalt om det så synes jeg det burde vært mer vanlig i alle barnehager! 😃
nouw.com/heidinathalie