Sunday treats

Interior, Tablesetting

Idag hadde vi en rolig morgen, hvor vi tok oss tid til å nyte en sen frokost sammen. Imorgen tidlig reiser Kasper og Levi til Nord Norge sammen med "syste", så da var det koselig å samles rundt spisebordet. Koselig og høylytt... Som det alltid blir med små barn rundt bordet. Hvertfall hjemme hos oss! Hehe.. Nyttet anledningen til å dekke et aldri så lite bord for anledningen. Og her kan dere se resultatet:

En ganske enkel borddekking, litt i full fart. Men det enkle er ofte det beste har jeg hørt? SÅ fornøyd med gullbestikket vi fikk i julegave. Synes det gjør mye av dekkingen her. Hvite servietter, detaljer i tre og enkle lysesstaker i gull -that`s it! De fine Lyngby vasene finner du hos Multitrend. Servise og glass finner du hos Christiania Glassmagasin. Ikke reklame, bare info..

Nå er det natt for oss. Vi er innlosjert i Ålesund for natten. Og skal opp igjen om noen få timer for å kjøre kidsa på flyplassen... De gleder seg vilt, jeg gruer meg litt mer, for å si det sånn... Men er overbevist om at det blir et minne for livet for dem! Så skal jeg og pappsen nyte en uke sammen med minstemann.

Natt natt ✨


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,

Åååå, det er så koselig å ha familien samlet rundt spisebordet 😉 Det er helt sant, det enkle er ofte det beste, utrolig fint dekket på da 😊

nouw.com/frulea
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ja. det er noe i det ordtaket! Kjekt du likte det <3 Ønsker deg en fin uke!
nouw.com/ingerliselille
idapettersen
idapettersen,
Så utrolig koselig du hadde gjort det!
nouw.com/idapettersen
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt at du synes det! Tusen takk <3 God ukestart til deg =)
nouw.com/ingerliselille
gae
gae,

Så ut som en veldig koselig dag <3

nouw.com/gae
Ingerliselille
Ingerliselille,
Jaaa, uten tvil <3
nouw.com/ingerliselille