Sunday mood

Everyday life, Interior

Lysestakene og vasen på peishyllen finner du hos Multitrend.

Her går egentlig dagene i ett! Men idag hadde vi ingen spesifikke planer, og det er så godt! Mer enn nok vi skulle ha gjort... Men av og til er det digg å ikke planlegge for mye!

Jeg har egentlig en hektisk uke foran meg, så greit å forberede seg litt! Så idag har jeg startet å skrive ny oppgave, som skal presenteres neste uke når jeg reiser til Oslo igjen. Ellers har vi kurs på salongen imorgen, som jeg gleder meg til! Høstens trender innen klipp og farge er jo alltid spennende! Behandling oppdaget jeg plutselig også at jeg hadde.. Tirsdag og torsdag er det jobb, Onsdag har jeg et par tlf.møter, et kundebesøk, i tillegg til et tegneprogram som må studeres. Fredag har de to minste time med øyelege, så da går turen til Ålesund.

Lørdag skal vi ha en liten avskjeds-happening for Julie som reiser i forsvaret på søndag. HJELP! Da er det plutselig et faktum! Det blir veldig, veldig rart... og trist! Men satser på det går fint! Hun har hvertfall en veldig spennende tid i vente! Og jeg er så stolt over det valget hun har tatt! Nå er egentlig det store spørsmålet om vi skal feire guttene sine fødselsdager også i helgen, og slå to fluer i en smekk!? De har egentlig ikke bursdag før helgen etter, men da skal vi på slektstreff... Så kanskje fornuften må slå inn, i følge mannen? hehe..


Refreshments er viktig når man sitter og skriver oppgave! Og det gjør jeg ofte her.

Ha en fin kveld alle sammen 🍂

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

IselinFjeld
IselinFjeld,
Det er så fint hos deg 😊
nouw.com/iselinfjeld