Stockholm

Interior, Everyday life

messe og weekend-tur

Tenkte jeg ville vise litt bilder fra messen vi var på i Stockholm for et par uker siden. Tiden flyr forbi, og jeg trodde virkelig dette var noe jeg skulle få postet for litt siden! Men tiden har ikke strukket helt til, og da har bloggen desverre blitt litt nedprioritert.. Men her kommer hvertfall en oppdatering.


Vi hadde en kjempe fin langhelg i "Nordens Venezia". Nå er det ikke veldig lenge siden jeg var der sist -det var i høst. Men nå var det full vinter også der, så byen oppleves jo på en litt annen måte. Uten tvil en veldig, veldig fin by! Hvor jeg liker meg veldig godt. Kombinasjonen av gammelt og nytt er satt sammen på en veldig imponerende måte. Byen består jo av mange små øyer, hvor hver bydel har sitt eget særpreg. Veldig fin atmosfære i "Gamla Stan", som består av trange gater og mange gode spiseplasser. Östermalm er stedet for shopping, kafé-besøk og trendy utesteder. Dette var en veldig fin del av Stockholm som jeg ikke har opplevd før. Vi besøkte også "Fotografiska" i Södermalm, som var et virkelig imponerende museum. Et av Sveriges mest populære turistmål, og av verdens største samlingssted for fotografi. Anbefales virkelig!

Vi tilbragte jo også en del tid på "Stockholm Furniture & Light Fair". Første gang jeg er på denne messen, men det blir garantert ikke den siste! For dette var virkelig en messe av dimensjoner!! Såå mye fint å se! Og standene var så gjennomførte og bra! Oppdaget flere nye merker, men her var selvfølgelig også mye kjent, flott design og masse delikate møbler.

Her kan dere se et lite utvalg av mine favoritter.

Først ut er New Works, et forholdsvis nytt dansk merke. Det er vell ca. 3 år. I Norge er det Woods som har agenturet på det. Standen deres var så utrolig gjennomført og fin. Her spiller skulpturelle former en viktig rolle, i kombinasjon med ekte materialer. Dette er skandinavisk design på sitt aller beste! Og jeg elsker Kisu-lampen som dere ser her! Du har kanskje også sett den før? På ønskelisten!!Tisca Rugs hadde også en veldig delikat og fin stand. Og jeg fikk virkelig øynene opp for nydelige tepper i forskjellige natur-materialer. Her var det så mye lekkert! Og jeg som er så svak for natur materialer daa!

String hadde også veldig fin stand:

Dansk design får jeg jo bare ikke nok av. Og Skagerak er et merke jeg har vært glad i lenge. Nå har de kommet med mye nytt og spennende. Se bare her:

Standen til Woud var også veldig gjennomført og lekker. En nydelig fargepalett på veggene, som virkelig snakket til meg.

Og her kan du se noen flere favoritter:

Endatil Purus hadde en kjempe fin stand! Her kan du se noen detalj-bilder av designsluket Purus Line. Rart jeg er fornøyd med valget av sluk?

Håper du fant litt inspirasjon her! Jeg følte (og føler meg fortsatt) veldig inspirert etter Stockholm turen! Og denne messen blir garantert besøkt igjen!

Med ønske om en fin kveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

martheoe
martheoe,
Så mye fint!
nouw.com/martheoe
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tuusen takk <3 Så kjekt å høre!
nouw.com/ingerliselille