Sommerens favoritt

Interior, LifestyleIn cooperation with Grundig

Tenk at sommeren snart er over, og den første høst måneden er rett rundt hjørnet! Usikker på hvor klar jeg er for det..! Selv om jeg egentlig er ganske glad i høsten også. Er så mange herlige farger i den årstiden vi nå går i møte. Det i kombinasjon med levende lys, venner, musikk, sene kvelder og noe godt i glasset... Høres ikke så aller værst ut det heller altså!

I sommer har jeg fått testet ut en bluetooth høytaler fra Grundig, som heter GSB 750. Den kommer garantert til å få bli med på noen trivelige kvelder utover høsten også. Den er så sneddig å ta med, og gir en veldig god og balansert stereo lyd. I tillegg til at den ser kjempe lekker ut! Liker så godt skinn detaljen på siden. Details, details! Høytaleren har en subwoofer som gir en fyldig og naturlig lyd med mer dybde. Den har også veldig god batteritid, på hele 8 timer. Det er digg, spesielt når man tar den med på litt lengre turer, hvor man ikke har mulighet å ladde. Og den har hele 10m rekkevidde. Høytaleren har også en integrert mikofon som gir den en nyttig handsfree funksjon. Dette er et produkt jeg er blitt veldig glad i! Og jeg kan virkelig stå inne for kvaliteten! Tipp topp!

Jeg har nå en veldig fin

GIVEAWAY

pågang på instagram.

Hvor du og en venn kan vinne hver deres bluetooth høytaler! Premien har en verdi på over 2.000NOK pr. høytaler. Og det er veldig enkelt å delta. Trykk deg inn på @Ingerliselille og finn dette bildet for å delta:

Jeg har hatt den med både til Syden, i fjøra med kidsa, på taket og ikke minst på badet. Det er så kjekt med musikk både når man står i dusjen, og når man ordner seg før man skal ut på noe. Så her er den ofte i bruk.

Fra bassengkanten i Spania litt tidligere i sommer.

Her på baderomshyllen står høytaleren til vanlig, når jeg ikke har den med på tur.

Med ønske om en fortsatt fin dag! Så håper jeg du vil hive deg med å delta i konkurransen! Kanskje blir du og din venn de heldige vinnerene! Denne vil garantert gi mye glede fremover. Jeg lover!

Klem fra meg til deg 💋

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer