SO MANY PROJECTS

Interior

so little time...

På soverommet planlegger jeg litt maling av vegger.. Gleder meg til å se hvordan det blir!

Jeg har så mange prosjekter pågang om dagen! Hvertfall opp i hodet.. Så mye jeg har lyst å ta tak i her hjemme, både innvendig og utvendlig egentlig, Samtidig som vi har litt prosjekter pågang på jobben også, med oppussing og små endringer. Veldig gøy! Men man merker at døgnet har altfor å timer, når det er noe man ønsker å få gjort!

Merker at det ikke er så mye energi å hente når man kommer hjem fra jobb, og har tre små håpefulle som krever sitt av oppmerksomhet. Når de er kommet til sengs, har jeg ofte store planer om hva som skal gjøres. Men kommer desverre sjelden i mål med det jeg har tenkt. Noen som kjenner seg igjen her?

Ikveld har jeg en del mail som må besvares, litt booking av fly og hotell, siden jeg skal ut og reise neste uke. Så håper jeg at jeg skal få tid å studere litt i det fotokurset som jeg starter på forrige uke. Har fått testet litt allerede, men gleder meg til å lære mye, mye mer!

I spisestuedelen står en ny bildevegg for tur. Spent på resultatet!

Jeg har faktisk tatt helg! Og det føles godt! Imorgen skal jeg og mini kose oss ilag, da han har fri fra barnehagen. Og mye av husarbeidet allerede er gjort! Digg!! Håper været er på vår side!

Friday, you´re very welcome ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

kamillahaaland
kamillahaaland,
Så lekkert du har det!
nouw.com/kamillahaaland
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tuuusen takk! Gleder meg å høre at du synes det =) Ha en fin kveld!
nouw.com/ingerliselille