SMALL, YET PRACTICAL

Interior

home office

Idag har det gått i shining av hus her hjemme, og det er alltid like gøy... Når man er ferdig! Hehe... Som jeg har nevnt tidligere har jeg noen større rydde-prosjekter pågang, og et av dem var på kontoret. Og nå er jeg ferdig med det! Hurra!!

Noe av det vi er mest fornøyd med i huset, er vår egen "voksen-avdeling"; som består av soverom, walk-in, bad, og kontor. Det er så deilig å ha si egen sone!

Her er litt bilder av hjemmekontoret vårt, som jeg er veldig fornøyd med. Her har jeg en mac med stor skjerm, som er veldig prakitsk når man jobber en del på data, både med tanke på bilderedigering og jobb relaterte ting. Ellers er det oppbevaring under skrivebordet hvor jeg har printer/scanner, en del permer og tidsskriftholdere. Så jeg her har jeg egentlig alt jeg trenger for å jobbe hjemmefra med tanke på jobben min som daglig leder for frisørsalongen. Det er også praktisk i forhold til interiør relaterte oppdrag. da skrivebordet er ganske stort. Ved sånne oppdrag må pynten vike lite plass for det praktiske. Litt oppbevaring på veggen har jeg fått plass til. Også er det veldig kjekt med gitteret jeg har over skrivebordet. Her varierer jeg med forskjellige ting som inspirerer meg, som bilder, utklipp, ting barna har laget osv, Fungerer egentlig som en moodboard. Og rommet får et mer personlig preg.

For øyeblikket er det kombinert kontor og barnerom for Mika. Rommet er ikke spesielt stort, bare 6-7kvm. Men det er rart hva man kan få plass til, når man har orden og en god plan. Noe jeg føler vi har nå.

Mika har faktisk sovet på rom med oss til nå, siden vi er et soverom i "manko". Men han har nå fått sitt eget hjørne, og er kjempe fornøyd med det. Så blir det eget rom først når storesøster flytter ut. Som desverre skjer før vi aner det... Kommer et eget innlegg om Mika sin krok.

Om du ser godt etter, ser du kanskje en liten sirkusklovn i gips? Denne har faktisk min bror laget, for veldig mange år siden. Siden han desverre ikke er blant oss lenger, er det et veldig fint minne for meg å ha fremme.

Den fine stolen er fra Muubs, og du finner den hos BySunde..

God helg alle sammen ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer