SMALL CHANGES

Interior, Kids

barnerom

Gjort litt små endringer i Mika sitt lille hjørne. Er ikke så mye som skal til på desse barnerommene før man føler uttrykket blir litt endret. Det meste på bildene finner du faktisk hos Minikids 🙌 Jeg finner såå mye fint hos dem! Ikke bare til barnerommet, nå fant jeg de søteste vaskeklutene også! Så det er ikke bare interiør.

Mika har allerede lagt sin elsk på de fine oppbevarings-vognene. De er jo tiltenkt leker da, men han synes det er så gøy å sitte oppi der selv, med favorittbamsen i den andre vognen. Og selvfølgelig bli dradd rundt. Jeg elsker mini dyrehodene vi har fått opp på veggen. Siden dette rommet er ganske lite, passet de små perfekt her! Levi og Kasper har hver sitt av de store, og de er også kjempe fine synes jeg 😍

Tenkte jeg kunne vise et par bilder nå. Og kanskje ta noen detalj-bilder ved en senere anledning.


Vi har nå ferie hjemme, og dagen idag har bare fløyet forbi! Startet med en seriøs jobb på vaskerommet, så har jeg bestemt meg for at rommene til barna skal shines ordentlig iløpet av ferien. Så fikk startet på Levi sitt idag. Ellers har jeg "lekt" litt gartner. Kanskje ikke min sterkeste side, men har passet på å ikke ha for mye i "hagen", som trenger stell. Akkurat passe! Så trives egentlig med å styre med det lille vi har utendørs. Så håper jeg vi får fortsette imorgen.

MIka rakk å lure seg en tur opp i her, på vei oppi sengen. Litt "trøttesen" 😍

Nattaaa ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer