En siste mulighet

morning bliss

Da er dagen kommet... Siste dagen med mulighet for å stemme på "Norges mest inspirerende instagrammer"!

Forrige uke hadde jeg besøk av lokalavisen hjemme, som ville lage en reportasje om meg og finaleplassen i denne konkurransen. Det var selvfølgelig veldig kjekt! Og støtten fra lokalbefolkningen betyr masse! Kjempe takknemlig for stemmer, både fra fjern og nær! Som sagt er ikke forhåpningene de største, siden det er så mange dyktige finalister i denne konkurranse. Men man kjenner jo selvfølgelig på spenningen! Og gøy er det uansett å være en av finalistene! Og jeg gleder meg veldig til å reise til Kristiansand å treffe denne fine gjengen.. Ikke lenge igjen!

Nevnte på insta´en min idag, at jeg er kanskje ikke den ivrigste på DIY-prosjekter. Det er mange andre som er! Og all ære til dem! Mange kreative sjeler der ute! Men med meg strekker desverre ikke tiden til, selv om jeg så gjerne vil! Med jobb, skole og tilhørende reising, instagram, blogg og tre små barn, føles det ut som døgnet har for få timer!

Men visste du at vi har tegnet huset vårt selv? Følte vi måtte det, for å få det uttrykket vi ønsket, og de planløsningene som passet vår familie. Og den største utfordringen var å få plass til alt vi trengde, på færrest mulig kvadrat. Da vi ikke ønsket et veldig stort hus. Vi prioriterte heller unike løsninger innvendig, fremfor veldig store flater.Og mest mulig vedlikeholdsfrie materialer utvending. VI gjorde en god egen innsats før vi kom oss i hus, og det ligger mye arbeid bak, både med planlegging og arbeid. Denne varianten av gasspeis hadde vi foreksempel aldri sett før. Idag er vi stort sett veldig fornøyde med de valgene vi tok! Og føler det var verdt strevet.

Det var en liten kortversjon av vår vei til drømmehuset!

Håper du også kan finne dette inspirerende!

Om du ønsker å gi meg din stemme til "Norges mest inspirerende instagrammer", er jeg evig takknemlig for det


Og husk, det er siste kjangs idag!

Send sms: MI 6 (husk mellomrom og store bokstaver) til tlf.nr: 03811

Ta gjerne turen innom instagram, om du ønsker å se mer av min lidenskap, nemlig interiør og design: @ingerliselille


Med ønske om en fin ukestart 🍁

Jeg er på vei til Oslo igjen!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

lifebykari
lifebykari,
Så utrolig fint dere har det <3
nouw.com/lifebykari
sandraenger
sandraenger,
Masse lykke til! Du har en utrolig fin blogg og inspirerende instagram 😊
nouw.com/sandraenger
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så glad jeg blir! Tusen takk for fine ord! Det varmer <3 Natt natt...!
nouw.com/ingerliselille