SISTE KRAMPETREKK

Everyday life, Kids

før skolestart

To av favorittene!

Tenk, da var sommeren over! Og imorgen er Kasper klar for 3.klasse.. Føles rart! Tiden går så innmari fort etter man får barn. Vi som ikke visste hvordan vi skulle få sommeren til å "gå opp", med tanke på at han skulle ha 2 måneder ferie, mens vi som foreldre bare skulle ha 3 uker. Heldige er vi som har behjelpelig familie og gode venner. For den "kabalen" gikk veldig fint opp i år!

For månedsvis siden bestilte vi billetter til Minijugend festival i Ålesund, hvor Marcus & Martinus var hovedpersonene som skulle stå på scenen. Dette har vi holdt hemmelig for guttene. Så det var veldig kjekt å overraske dem, og avslutte sommerferien med sin aller første, store konsert! Så der var vi igår. Og vi var så heldige med været også! Så det var en kjempe kjekk opplevelse, for store og små! Nå lurte de bare på om M&M t-skjortene var nyvasket og klar til morgendagen.. Hehe.. Herlige små ❤

Dagen idag har gått med til litt forberedelser for den kommende uken. Mye som skjer om dagen, og ikke bare enkelt å få timeplanen til å gå opp, med mye som skal organiseres. Men det er bare å hoppe i det! Nå er vi hvertfall klar for skolestart imorgen, så få vi ta en dag av gangen etter det!

Håper helgen din har vært fin ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

emiliehelle
emiliehelle,
Ingerliselille
Ingerliselille,
Kjempe kjekt!! =)
nouw.com/ingerliselille