Siste kjangs!

Interior, Everyday life

//annonse

Denne helgen fikk så altfor fort! Hjelp! 2. søndag i advent er snart over... Og det er bare to uker til jul, og jeg føler meg alt annet enn klar..! Hadde store planer idag, men de gikk egentlig i vasken de aller fleste av dem! Igår gikk dagen med til jobb og julebord på kvelden.. Svosj så var det snart mandag og ny uke!

Det jeg rakk idag, var å starte med innpakking av julegaver. Og tenkte jeg kunne vise dere litt av hva jeg har drevet med. I tillegg vil jeg tipse om en kjempe fin app, hvor du kan bestille de fineste personlige julegavene. Nemlig hos @framkalla 👌 De har deadline imorgen 11.des, for levering før jul. Men det er så utrolig enkelt å bruke app`en og veldig fort gjort å få unna en bestilling. Så du kan fortsatt rekke det! Jeg har også en rabattkode til dere:

ingerliselille15

Den gir dere -15% på hele kjøpet.

Jeg har faktisk også bestilt julekortene herfra i år, men de har jeg ikke fått hjem ennå. Så de må jeg heller vise dere en annen dag. De ble faktisk i "strips" form i år, gøy å prøve noe nytt! Under ser dere "framed big prints" i str. 30x40cm og classic prints i str. 10x15cm med fin gaveeske.

Ellers ble temaet for innpakking i år, sort og gull, med et lite innslag av hvitt.


Ellers har vi vært på "Lille julebord" i helgen, med mannen sine brødre og madam`er. Kjempe fin tradisjon!

I år gikk turen til Kami Skotholmen, hvor vi hadde en fantastisk matopplevelse. Ble fraktet dit med båt fra hotellet. Og fikk servert nydelig tre-retters. En spicy krabbesuppe til forrett, juletorsk med pinnekjøtt til hovedrett og kjempe god dessert. Første gang vi var der, og det blir garantert ikke den siste! Nydelige smaksopplevelser kombinert med lokaler fylt med sjarm og varme, Kan neppe bli bedre! Så det anbefales på det varmeste!

Så for vi se om det blir litt mer julebakst den kommende uken. Føler virkelig jeg ligger litt etter.. Og det ble ingenting denne helgen. Men pytt pytt! Litt forjuls stress hører jo med!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
ååh, perfekte julegaver !
nouw.com/kristinw