SILENCE

Everyday life

Hei hei!

Litt stille herifra om dagen...

Vi har sommerferie nå, og jeg har bevisst valgt å være litt mer "av", både her og på sosiale medier. Viktig å kjenne på at man har helt fri! Innimellom hvertfall.. Dagene går fort, selv når man har ferie og "bare" er hjemme. Det er tredje og siste uken vår med ferie sammen nå. Startet med en liten, fin uke I Danmark, sammen med gode venner. Det var full fart, med park-liv hver dag. Men veldig kjekt!

Nå har vi begynt på andre uken hjemme. Har forskjellige prosjekter vi jobber med utendørs, som må prioriteres. Nå er det garasje som endelig skal ferdigstilles, en del murpuss som skal bli ferdig, i tillegg til at det snart blir asfalt. Og slike ting tar tid. Så da er det greit å bruke dagene nå som man har litt ekstra fritid. Når man kommer på jobb igjen, strekker ikke kveldene til så veldig mye...

I slutten av forrige uke fikk vi igjen kjenne på hvor skjørt livet er, da min aller kjæreste mommo gikk bort 💔

Hun har vært syk og svak en lenger periode nå, men allikavell har det gått så veldig fort. Og det er såå trist at hun ikke er blant oss lenger! Uvirkelig...! Savnet vil bli enormt! Men jeg er så takknemlig for alle gode minner vi har, både som barnebarn og oldebarn. Hun var et ja-menneske av de sjeldne, og tok del i alt hun ble spurt om. Et hjerte av gull! Kjenner jeg egentlig ikke kan finne ord som beskriver hvor varm og god hun var! Og vi er heldige som har hatt et så nært og godt forhold til henne! Vanskelig å forestille seg tomrommet hun etterlater.. For det blir nok enda større etterhvert!

Med andre ord, ble kanskje ikke ferien helt som vi hadde tenkt... Men vi har allikavell fått tilbragt mye av tiden sammen med familie, og hatt fine stunder hvor vi har minnest den gode mommo`a vår. Og man blir mint på hva som virkelig betyr noe her i livet! Man må være tilstede, og ta vare på de små øyeblikkene! Man vet aldri når det er for sent...!

På fredag skal vi ta et siste farvel, noe som er ufattelig trist å tenke på 💔

Dette bildet tok jeg fra stuen hjemme, den morgenen mommo døde 💔 Hun var veldig opptatt av været.Og stillheten på dette bildet ble litt symbolsk for meg, akkurat denne dagen.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer