READY FOR SOME CHANGES!

Interior

spisestue

Hei hei fra Trondheim!

Dette hjørnet skal snart få seg en liten "make-over". Egentlig ganske fornøyd med sånn det er idag, men det er alltid kjekt med litt forandringer. Kanskje greier jeg å endre uttrykket litt? Gleder meg hvertfall til de nye produktene kommer i hus, så jeg kan ta fatt i prosjektet! Det er så gøy!!

På kjøkken & spisestue-delen i huset har vi nesten 4m takhøyde. Og det er så deilig med denne himlingen! Det gir en kjempe fin romfølelse, og de store vinduene i front understreker det veldig. Slipper inn masse deilig dagslys, og vi får virkelig nyte den fantastiske utsikten vi er så heldig å ha!

Vi er fortsatt på sykehuset i Trondheim. Men nå er operasjonen til Levi overstått, og alt har gått fint!

Jeg var ikke spesielt "høy i hatten" når han fikk narkosen, og ventetiden før han våknet igjen føltes lang. Men nå er heldigvis alt over, og han er i fin form. Rart hvor svak man plutselig føler seg, når man ikke har kontrollen selv, og desse små må gjennom ting man helst skulle ønske de slapp. Men alt i alt, er jo dette "små-ting", og vi er heldige som kan få hjelp. Jeg er hvertfall veldig takknemlig for helsevesenet vårt i slike situasjoner.

Etter operasjonen har vi både spilt brettspill, tegnet litt og holdt på med klistermerkebok. Så ble det "take away" pizza på "hotellrommet" på St.Olavs nå ikveld.

Imorgen får vi reise hjem! Alltid godt å komme hjem etter noen dager på sykehuset.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer