PROUD TO PRESENT

Interior

Multi, by Sundays Design

For et nydelig vær, og for en deilig dag vi har hatt idag!! Jeg har vært så heldig å få tilbringe store deler av den på takterrassen! Endelig passet det sånn at været var knall, og vi hadde fri! Jeeej!!

Jeg har jo allerede vist frem en liten sneakpeak av de nye utemøblene våre...

Og idag er jeg faktisk litt stolt over å kunne si at jeg er den første i Norge som har den nye spisegruppen Multi, fra Sundays Design. Og jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker den!! Den er helt ny av året, og som dere ser består den av en modulbasert sofa. Modulene er enkle å ta fra hverandre, og dermed er det å endre på oppsettet en smal sak... Rammeverket er i pulverlakkert aluminium, og putene er festet med solide borrelåser og glidelåser, for enkelt å kunne flytte rundt på møblene. I kombinasjon med et stort og godt spisebord, synes jeg denne sammensetningen ble helt topp på takterrassen vår! Er kjempe happy med fargekombinasjonen også!

Jeg har valgt samme fargekombinasjon både på spiseplass og lounge-gruppe, for å få et helhetlig uttrykk. Det ene bordet jeg bruker til loungen er egentlig en sittebenk, så denne vil fungere som et kombi-møbel, da jeg kommer til å bruke den som benk til spisegruppen også.

Det er såå deilig endelig å ha fått på plass en del møbler der oppe! Vi har brukt tid på å finne ut hvilke vi egentlig ønsket, Og må si jeg var kjempe spent før de kom på plass... En ting er å se det i en butikk, men det blir alltid annerledes når man får det på plass. I dette tilfellet kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd! Synes møblene rigger kjempe fint, og jeg gleder meg til å ta dem enda mer i bruk!

Visste du forresten at det er helnorsk design? De blir både designet og produsert i Norge. Noe jeg synes er veldig kult! Putene består av vann-drenerende skum og vannavstøtende tekstiler. De blir sydd og montert i Kristiansand. Og desse tørker faktisk oppigjen iløpet av 5-10 minutter etter et regnskyll. Rammeverket blir produsert på Jæren.

Det var dagens fremsnakk! Veldig kjekt å kunne snakke godt om, og anbefale noe man er så fornøyd med!

Heia Norsk Design 👏


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Siljejensen
Siljejensen,
Ååh så koselig! Må selv få meg noen ordentlige utmøbler, det er SÅ koselig 😃
nouw.com/siljejensen
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk <3 Så kjekt å høre at. du likte det! Er blitt såå fornøyd selv også, så det er veldig gøy! Håper bare vi har været på vår side fremover, så vi kan nyte godt av møblene =)
nouw.com/ingerliselille