PROJECTS

Interior

jenterommet

Noe av det gøyeste med interiør er å jobbe med boligstyling!

Her får dere en liten sneak peak av hvordan jeg jobber med et slikt prosjekt.

Siste tiden har jeg jobbet med et større oppdrag for en familie i Bergen. Hvor jeg har tatt for meg store deler av huset. Her kommer noen bilder fra siste rommet jeg avsluttet, et barnerom til en liten jente på 2 år.

Her fikk jeg være med fra scratch, da de satte opp nye vegger o.l i forbindelse med det nye rommet. Så det var veldig gøy!

I dette tilfellet var gulvet bestemt på forhånd, da de har samme gulv i hele huset. Men utover det har jeg kommet med forslag til farge på veggene, alt av møbler, tilbehør og styling. Det blir selvfølgelig tatt hensyn til kundens ønsker, og en god dialog er viktig. Spesielt når man bor et stykke fra hverandre og ikke har mulighet for synfaring. Men med plantegninger og bilder, kan det meste ordnes også om man bor på forskjellige steder i landet.

Praktiske løsninger og en estetisk finish er viktig for prosjektene mine!

Type boligstylingsprosjekt kan selvfølgelig variere i størrelse og omfang. Noen trenger hjelp til farger på et rom, andre ønsker å ha hjelp helt fra scratch, som valg av gulv, belysning, farger, møblering, styling osv.....
Dette tilpasses individuelt etter kundens ønsker. Om det er et rom, en hel etasje eller et helt hus.

Nå gleder jeg meg veldig til å få se bilder av det ferdige prosjektet, når tingene etterhvert kommer på plass. Kanskje får dere også se mer bilder etterhvert.


Nå skal jeg i selskap til en venninne, og det gledes veldig til sosialisering ❤


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer