PRETTY IN PINK

Interior

Idag har jeg faktisk malet! Trodde aldri jeg skulle si det, men jeg har malet rosa vegger på soverommet. Og det føles egentlig ganske crazy for meg å være! Da jeg egentlig ikke er spesielt "rosa av meg"! Men jeg kjenner faktisk at jeg er blitt litt glad i fargen, skjønner du.. Dus rosa...! Og det er en litt rar følelse!. Den har kommet snikende litt sakte, men sikkert... Ser det har blitt både litt puter og vaser her hjemme som går i samme tonen. Og nå kan jeg faktisk finne flere plagg i walk-in`en også som er rosa. Rart hvordan det henger sammen! Men jeg kjenner det er gøy med litt farger! Og gøy med noe nytt!

I interiøret elsker jeg kombinasjonen av rosa, grå (gjerne lys & mørk) og eik.

Gleder meg til å vise bilder av soverommet, når jeg har fått ting litt mer på plass igjen!

Slenger med litt inspirasjonsbilder fra pinterest, hvor dere kan se den nydelige fargen vi har valgt. Deco pink heter den! Litt varm, dus rosa farge, helt etter min smak.

Ingen tvil om at farger er på vei inn i trend bildet! Og jeg tror vi bare får se mer og mer av det fremover. Både vegger, tak, møbler, tekstil og detaljer blir mer og mer fargesatt. Denne tendensen kan man også se i moteverdenen.

Har du noen favoritter?

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

celfo
celfo,
Den fargen er usedvanlig vakker! Heldig du 😊
nouw.com/celfo