Pressefrokost og spennende dager

Interior

Da er jeg hjemme igjen fra Oslo, full av inspirasjon og inntrykk! Effektive, innholdsrike og spennende dager. Fikk treffe masse fine folk, både nye og "gamle" kjente. Og det er jo så kjekt!! Torsdagen var jeg på pressefrokost med PerPR i fantastiske lokaler på Grünerløkka. Der var det åpent hus og mye folk innom. Plutselig hadde jeg frokost-date og greier, kjempe koselig!

Merkevarene som PerPR fører er; Eva Solo, Drømmekjøkkenet, Beckers, Jensen, Gardena og Mark Slöjd. Og de hadde laget ordentlig fine utstillinger, dem var det stylisten Silje Aune Eriksen som stod bak.

Her er litt av de flotte nyhetene til Eva Solo, både for utendørs bruk og borddekking. Se den fine grillen da! Kjenner jeg gleder meg til utesesongen. Måtte den bli fiiin! Og så elsker jeg Nordic Kitchen serien, som dere ser under her. Og det kommer stadig nye produkter i serien, Digger både fargekombinasjonen og material miksen.

Beckers har nylig lansert et nytt fargekart som heter "Mood". Nydelig fargepalett! Fikk ikke akkurat mindre lyst å male hjemme nå..!

Jensen var også presentert med vårens lekre nyheter. De har nå også fått en kjempe fin hodegavl, i tillegg til en praktisk oppbevaringslomme man kan henge på siden. Den finnes i alle teksitler, og kan dermed matche sengen.

Årets nyhet fra Drømmekjøkkenet er fronten Line i ask, beiset i en fin, matt mørkebrun nyanse. Her kan du set et lite glimt av den:

Mitt bidrag til en borddekkings konkurranse de hadde under pressefrokosten. De hadde et visst utvalg produkter man kan bruke, for å dekke et bord for to. Uttrykket ble ganske enkelt. Og personlig liker godt kombinasjonen av fargene hvitt, grått og natur.

Ønsker deg en fin søndag!
Her går det fra den ene syken til den andre... Så vi må nok bare nyte det flotte vinterværet fra stuevinduet.

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer