Perfekt start på helgen

Jeg har kanskje nevnt det før, men jeg er veldig glad i jobben min!

Og når helgen kan starte slik, kan man vell ikke ønske seg stort mer? Selv om jeg jobber både idag, og imorgen... Så er faktisk dette en del av jobb hverdagen min.

Jeg mottok nettopp denne flotte smoothie blenderen fra Grundig , og den kommer garantert til å bli mye brukt fremover. Med sitt flotte design og brukervennlig tilbehør er denne blenderen unik. Man kan ta ut knivene i rustfritt stål fra undersiden, så den er lett å rengjøre, glasskolben på 1,5l tåler oppvaskmaskin, i tillegg er den veldig stillegående. Det siste var en veldig positiv overraskelse, da jeg synes at det ofte har vært et problem med blendere, at de bråker så innmari. Men det gjør altså ikke denne! Den har også hastighetregulator, og kan brukes til mye mer enn smoothies. Som foreksempel milkshake, drinker og sist men ikke minst -barnemat.

Smoothien min idag bestod av jordbær, bringebær, blåbær, skogsbær, banan, pasjonsfrukt, eplejuice og vanilje youghurt. Ifølge sambo, var den ganske god! Og jeg kan si meg enig! Hehe... Så ble det litt frukt ved siden av til kaffe`n også. Det er jo så deilig og forfriskende med frukt!

Kaster du vanligvis frukt og bær som er litt overmodne? Ikke gjør det! Et tips er å fryse den ned, eller evt. lage smoothie av den når du ser frukten begynner å bli overmoden. Det er faktisk perfekte ingredienser for smakfulle smoothies. Samtidig bidrar du til å redusere matavfall. Man skal faktisk ikke ta mat for gitt.

Food is life, don`t waste it!

Og med det ønsker jeg deg en deilig helg! Håper du får nyte sommerværet. Det har desverre passert her.. Men helg er uansett digg! Og etter jobbdagen imorgen, skal den nytes med mine fine 🍓

Deler oppskrift på en banan smoothie som er veldig god og veldig enkel. Det er vell et kjent problem at bananene blir brune litt før enn vi ønsker. Men da er det bare å hive den i fryseren, eller direkte i smoothie blenderen. For av dem kan man få mange gode smoothies. Her er en variant:


2 appelsiner

1 stor frossen banan

1 ts honning

1/2 kopp naturell yoghurt

Isbiter


Press først saften av appelsinene og sett det kjølig. Skjær bananen i biter og ha dem i blenderen. Tilfør deretter juicen, yoghurt og honning. Til slutt har man i isbitene, før man mikser alt i blenderen. Serveres gjerne med en frisk bær på tooppen, som kjærlighetsfrukt, bringebær eller foreksempel jordbær.

Anbefaler deg å sjekke ut Grundig sin hjemmeside her. Masse inspirasjon, tips og oppskrifter for å redusere matavfall.

#respectfood


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Vanessa fra Sukhi,
Elsker smoothies nå at det er så varmt for tiden <3
www.sukhi.co.no