Påske inspirasjon

Interior, Tablesetting

borddekking

//I samarbeid med Eva Solo

Tenk at det plutselig snart er påske! Jeg skvetter hver gang jeg skjønner hvor nært forestående det er!

Har dekket et forholdsvis enkelt påskebord som jeg tenkte jeg ville vise dere. Her har jeg brukt "Nordic Kitchen" serien til Eva Solo . Digger det stilrene og minimalistiske uttrykket dette steintøyserviset har. Ikke minst fargen, sort og matt. Glassene heter Eva Trio og er fra samme leverandør. Legg merke til den fine formen på de. Vinglassene fikk vi faktisk i bryllupsgave for 10 år siden. Kjempe gøy at de er enda mer aktuelle nå enn den gang faktisk. Og de er akkurat like fine. Har nå supplert med vannglasene i samme serie. 

Som dere sikkert har skjønt tidligere, synes jeg det å dekke bord er veldig gøy. Og noe som egentlig ikke krever så mye planlegging. For jeg bruker stort sett ting jeg allerede har hjemme. Litt blomster eller grønt er jo ofte prikken over i`en når det kommer til borddekking. Og det kan man ofte finne utendørs også, det må ikke alltid kjøpes nytt. Men i dette tilfellet kjøpte jeg litt nytt, i form av påskeliljer og gåseunger. Da jeg synes det hører påsken til. LIker veldig godt fargekombinasjonen her, med sort, natur og gull. Og linservietter funker alltid!

De fine "skålene" som jeg har plantet påskeliljene i er fra Multitrend. De er jeg blitt veldig glad i!

Ellers bruker jeg ikke spesielt mye påskepynt, men som sagt litt påskeblomster som gåsunger, tulipaner og påskeliljer synes jeg er veldig fint. Så bruker jeg å ta frem litt gule puter og pledd. Og kanskje noen fjær og påskeegg i en eller annen variant. Det ble kanskje litt påskepynt likevel det? hehe..

Pynter du til påske?

Med ønske om en fin palmehelg 💛

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

martineeljostveit
martineeljostveit,
Så mange fine bilder <3
nouw.com/martineeljostveit
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt du synes det! Tusen, tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille