OUTDOOR

Interior

living

Av og til tenker jeg at jeg er født på feil sted! Men kun av og til...! Jeg elsker å bo her vi bor, med tanke på utsikt til sjø og fjell, fantastisk natur og generelt det at vi har det veldig godt her. Men det er en ting jeg savner... veldig! Og det er litt høyere temperaturer, og tydeligere årstider. Her på vestlandet føles det litt ut som det er 10 grader pluss/minus hele året. Det er selvfølgelig ikke så ille, men det kan føles sånn..:!

En ting er hvertfall sikkert og det er at jeg merker stor forskjell på helsen etter og ha vært 14 dager i varmere strøk. Muligens noe med kombinasjonen av varme og det å faktisk slappe ordentlig av...?

Som du sikkert forstår har vi ikke noen sydentur i vente! Hehe... Skulle gjerne hatt! Men satser på neste år! Men kan ikke få til alt. Og i år bestemte vi oss for at det skulle prioriteres både ferie og feriepenger utforbi huset. Noe jeg tror vi ikke kommer til å angre på. Det er jo en skikkelig investering! Og heldigvis ikke noe man må prioritere hvert år! Selv om der helt sikkert er arbeid til det...

Så selv om ikke vi har de helt store sommerdagene nå, så blir hvertfall den nye uteplassen brukt så snart muligheten byr seg. Og man trenger heldigvis ikke 20 grader for å sette seg ut. Blitt veldig glad i denne plassen. Nå har vi også fått pusset store deler av murene rundt om. Mannen holder på å legge nytt terrassedekke på verandaen. Og iløpet av månedene er vi forhåpentligvis ferdig med garasje og asfaltering også. Gleder meg veldig til å få det ferdig, og få helhetsinntrykket på oppsiden av huset.

Så får vi greie oss med de temperaturene vi har her. Og oppsøke varmen når muligheten byr seg..! Imens koser jeg meg her! Så får man heller dra på seg pleddet... Og fyre i den fine firegloben, som dere ser avbildet her. Den finner dere forresten hos Multitrend. De har mye lekkert til uteplassen!


Klem fra en litt værsyk Inger-Lise 😘


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Irene
,
Elsker elsker puteplassene deres. Vi som har minitomt på 412kvm sko gjerne stjelt noen kvm fra dere. Må være deilig m så mye plass, og enda kjekkere m prosjekter. D været derimot her e d visst den kaldeste juli siden 2000 og kun to soldager. Jaja jeg har jafall nytt hver en stråle.
Ingerliselille
Ingerliselille,
Åj, tenk det! en det må jo være perfekt utnyttede 412kvm! Det er jo så gjennomført og strøkent hos deg, Irene! Elsker alt <3 Nei, det været!! Venter fortsatt på sommeren, for å si det sånn! Natta kjekka <3
nouw.com/ingerliselille