OUR NEW PATIO

Interior

finally finished

Da er vi endelig i mål med den nye uteplassen vår! Og det føles veldig godt og endelig ferdigstille noe utendørs. Vi har forskjellige ting vi ønsker å bli ferdige med ute, iløpet av sommeren. Så godt å vite at vi nå kan krysse ut en ting! Og dette var nok kanskje det kjekkeste prosjektet vi hadde for sommeren. Hvertfall den delen jeg kan ta mest del i.

Rart å tenke på at her var det bare et stooort hull tidligere! Hadde egentlig ikke planlagt noe uteplass her i utgangspunktet, men da vi fyllte hullet som var her, innså vi plutselig at det var en potensiell uteplass, med herlig morgensol! i tillegg til at vi ofte er i le for vinden her.

Legger ved noe før bilder (rekkverket var kommet opp eneste).


Skissen av uteplassen.

Og etter bilder:

Rekkverket fikk vi på plass i fjor, men ellers er resten kommet sammen siste ukene. Rekkverket er i sibirsk lerk, som resten av huset vårt. Terrasse-dekket er royal impregnert, i fargen grå. Ellers har vi valgt betong heller, siden vi har en del betong ellers også, både utvendig og innvendig. Fint og ta igjen samme materiale synes jeg. Så valgte vi hvit sten for å bryte opp litt. Noe jeg synes ble veldig fint! Valgte å lage en buet form på terrassen, for å bryte litt de stramme linjene vi ellers har. Fint med litt organiske former også. Led ballene og krukkene (som også er lys i) kommer fra den fine nettbutikken Multitrend . Møblene er fra ikea. Men etterhvert blir det nok en type spisegruppe her, noe solid som kan stå ute hele året.

Alt i alt ble vi veldig happy med resultatet!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

blomst
blomst,
Åh det betongbordet var utrolig fint... Og veldig fin fargepalett generelt! Innom bloggen din for første gang i dag, skal definitivt fortsette og titte innom 😊
nouw.com/blomst
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så hyggelig å høre =) Tusen takk! Så kjekt at du fant veien hit! Ha en kjempe fin kveld =)
nouw.com/ingerliselille
Granyanser
Granyanser,
Men gud så fint! Älskar det🖤🖤
nouw.com/granyanser
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ahh... tusen takk, snille <3 Det var jammen hyggelig å høre =)
nouw.com/ingerliselille
Irene
,
Låååv it. E så glad i betong. Kan lett se for meg et muubs rockefeller betongbord og benker her hadde passet så fiiint😍
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt!! Det er jeg også =) Ahh.. det bordet er såå fint! Vi får se etterhvert hva vi ender opp med her =) Ha en kjempe fin kveld!
nouw.com/ingerliselille
Ellen
,
Hei! Det var en veldig fin uteplass. Jeg likte så godt buen på terrassen deres og materialene generelt. Jeg lurer på hva slags singel dere har brukt? Er det elvesingel? Hilsen Ellen 😊
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt å høre =) Tusen takk <3 Klødde oss litt i hodet før vi fikk til den buen! Hehe.. LItt usikker, men tror ikke det kalles elvesingel nei. Det kommer fra et lokalt knuseverk, kalt marmor singel tror jeg...?
nouw.com/ingerliselille