Nytt år, ny uke og nye muligheter?

Interior, Everyday life

Hei hei!!

Tiden går som vanlig fort, og vi er allerede i andre uken av 2018! Det føles rart, veldig rart egentlig! Har gledet meg til å ta fatt på det nye året, men energi-nivået har vært litt lavere enn ønsket første uken.. Men nå er jeg klar! Har hatt en avslappende og koselig helg sammen med flokken min. Julen er ryddet bort, huset shinet og hverdagen et faktum.

Jeg er veldig spent på hva det nye året bringer! Men det eneste jeg vet for sikkert, er at man må jobbe hardt for å lykkes! Ingenting kommer av seg selv. Etter en intensiv og hektisk høst, gleder jeg meg til å ta fatt på nye prosjekter. Denne uken består av en flere spennende møter, og mye planlegging. Jeg vil ikke si for mye, før ting faller mer på plass. Men håper du vil følge meg både her og på instagram profilen min @Ingerliselille . Så kommer det nok oppdateringer etterhvert.

Noe sier meg at det vil bli tilbragt en del timer på hjemmekontoret de første månedene. Og her trives jeg jo godt! Så det blir nok veldig fint. På hjemmekontoret har vi gjort svært lite endringer siden det stod ferdig. Flis på gulvet, forøvrig samme som på hele «avdelingen» vår, og omtrent hvite vegger. Veldig glad i lyset det store runde vinduet gir her. Skrivebordet er fra Ikea, armeringsjernet er kjøpt hos Biltema og lakkert sort.

Mini disponerer andre siden av rommet, men han skal etterhvert flytte på eget rom. Så da blir det jo enda bedre plass her, så det blir digg. Å innrede barnerom er jo veldig gøy, så det gleder jeg meg til. Men det er ikke første prioritet akkurat nå. Før vi er klar for det, må vi finne en stoor sovesofa til kjellerstua, som er både praktisk og god. Og det er jammen ikke lett! Tips mottas med takk, om du tilfeldigvis skulle vite om noen.

Ønsker deg en fin start på den nye uken! Her har vi hatt en nydelig, men kald dag!
Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

rikkelunde
rikkelunde,
Herregud for et fint kontor <3 elsker det ❤️👌🏼
nouw.com/rikkelunde
Ingerliselille
Ingerliselille,
Wee!! Såå gøy! Tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille
HEP
HEP,

Utrolig lekkert!

nouw.com/hep
Ingerliselille
Ingerliselille,
Litt sen å svare.. Men tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille