New in

Interior

teppe crush

Har brukt mye tid på å studere tepper senere tid. For vi har virkelig hatt behov for noe nytt.. Det viser igjen når man er en familie på seks, med både hund og katt. Det blir både skittent og slitt... Og etter noen turer på rens, kjenner man det er på tide med utskifting. Men jeg synes tepper er en litt vanskelig sak. Så derfor er det lett å utsette. Men nå har jeg tatt tak. For ikke så lenge siden oppdaget jeg nettbutikken Kilands. De har et enormt utvalg, av både kvaliteter, størrelser og farger. Det tror jeg man kan finne alt! Jeg fant hvertfall akkurat det jeg var ute etter, uten egentlig å vite helt hva jeg var ute etter.. Om du skjønner? Var veldig spent, før jeg fikk dem på plass. Men nå er jeg bare så fornøyd!

Ville vise dere teppet vi valgte under spisestuen vår. Det er et viskoseteppe av modellen "Rhonda", i fargen Sand. Jeg elsker strukturen i det! Og det at det ikke er så veldig langhåret. Fargen forandrer seg veldig etter lyset. I dagslys ser det egentlig veldig lyst ut, og en god del mørkere på kvelden. Og det er egentlig litt gøy!

Om du er ute etter nytt teppe, anbefaler jeg deg å ta turen innom Kilands, for de har et enormt utvalg, og noe for enhver smak! Gleder meg til å vise dere det andre teppet også.

Med ønsker om en kjempe fin dag! Her er jeg straks klar for jobb.

Imorgen tidlig går turen til Kristiansand, hvor kåringen av "Norges mest inspirerende instagrammer" skal skje. Tenk at jeg er en av finalistene! For meg er det faktisk stort! Gleder meg i massevis til hele opplegget på lørdagen! Ikke minst treffe alle de andre finalistene, i tillegg til mange andre veldig dyktige instagrammere, som jeg vet tar turen. Dette tror jeg blir en veldig kjekk helg! Gledings!!

//samarbeid


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer