NEW BEDROOM

Interior

with a touch of pink

Bildeveggen er fra Favoritdekor.

Da var soverommet ferdig! Må ærlig innrømme at jeg har vært litt spent på denne rosa-fargen... Men jeg er kjempe fornøyd!! Rommet føles plutselig mye større! Det har selvfølgelig noe med at barnesengen også er borte. Deilig å føle en får "tilbake" soverommet sitt, etter å ha delt med mini (egentlig altfor) lenge. Men vi har ikke hatt så mange alternativer til hvor han skal sove, så derfor det er blitt slik.

Glad vi tok valget med å freshe opp rommet litt i den forbindelse! Selv om jeg har drevet å utsatt denne malingen i uke etter uke. Skjønner ikke hvorfor, for når jeg bare bestemte meg var det jo kjempe fort gjort! Fikk jo tatt begge strøkene på en dag, og svisj så var det ferdig! Fargen jeg har valgt heter Deco Pink, fra Jotun. Får også spørsmål om den mørke grå, men den har jeg desverre ikke navnet på, da jeg fikk den laget etter stoffet på sengegavlen vår. Som forøvrig er hjemmelaget, med litt god hjelp. Jeg liker veldig godt kombinasjonen av desse fargene, og lunheten møblene i eik tilfører rommet. De er fra Skagerak Denmark, og de er jeg såå glad i! Dansk design på sitt beste! Gulvet vårt her, er som jeg har nevnt tidligere, flis fra Golvabia. Samme type gulv som vi har på hele avdelingen vår, soverom, walk-in, kontor og bad. Liker veldig godt helhetsinntrykket det gir, og er godt fornøyd med fliser på gulvene her.

Sengeteppet i velour er fra Moodings, og det digger jeg! Nattbordene er fra Annelinde.dk , de finner du også på samme sted. Veldig praktisk å få desse opp på veggen, i kombinasjon med lampene fra taket. Anbefaler deg å ta turen innom Moodings , for de har såå mye fint! I alle sjangrer. Tror ganske sikkert det kommer noen flere godbiter til soverommet vårt herifra.

Håper du liker det du ser!

God natta ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

kristinw
kristinw,
åh wow - så utrolig lekkert !
nouw.com/kristinw
Ingerliselille
Ingerliselille,
Så kjekt å høre! Tusen, tusen takk <3
nouw.com/ingerliselille