MY WORK

Lifestyle

inspiration hairtrends 2017

Bob i forskjellige varianter, En frisyre som aldri går av moten! Elsk på fargen i midten!


Lugg er skikkelig hot om dagen!


Bølger, beach-look og gylne toner tror jeg også vi får se mye av fremover.


Som nevnt tidligere jobber jeg som frisør. Det er faktisk snart 11 år siden jeg og en venninne startet opp egen salong. Det er litt rart å tenke på... Vi var bare 21 og 22år den gang, og visste egentlig lite om hva det innebar. Men åra har gått fort, og vi har aldri angret! Jeg elsker jobben min! Og vi er så utrolig heldig å ha fått de kjekkeste frisørene på vårt lag. Og de er kjempe dyktige! Føler vi er et skikkelig godt team, og jeg gleder meg til å gå på jobb ilag med denne gjengen hver dag!

Senere tid har jeg jobbet mye med det administrative, og litt mindre med kunder, Selv om det er folk jeg liker aller best å jobbe med, og føler selv jeg er en kreativ sjel, har det måttet blitt sånn pga. helsen min. Og etterhvert som salongen har vokst seg større, og vi er blitt flere ansatte, er det også større behov for en administrativ stilling. Så nå prøver jeg å finne balansen mellom å jobbe som frisør og "kontor-rotte".

Idag boblet det litt over på inspirasjonsfronten etter å ha vært på jobb, så ville bare dele noen inspirerende bilder med dere. Masse fint som kommer fremover! Og på mandag skal jeg på kurs, og det gleder jeg meg veldig til! Første store kurset etter jeg begynte å jobbe igjen etter barsel permisjon.

Håper dere ser noe dere liker!

Ha en fin kveld ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer