My passion!

Interior

Hei hei!

Tusen takk til alle som har vært innom og lest mitt første innlegg! Takknemlig for alle fine ord og lykke-ønskinger! Kjempe gøy!! Gleder meg til å sette meg mer inn i dette. Litt og litt for hver dag tenker jeg! Her er nok mye å lære. Så håper jeg dere har tålmodighet sammen med meg! Hehe...

Tenkte jeg kunne fortelle litt om den brennende interessen jeg har for interiør, I utganspunktet er det jo bare en hobby, men det føles så mye mer. Det er jo interessen min for interiør og design i hovedsak som har brakt meg hit jeg er idag. Da tenker jeg på at jeg plutselig har opprettet meg blogg...! Noe som for bare noen uker siden virket helt usannsynlig! Men ettersom instagram-kontoen min har vokst, ser man jo at mange muligheter åpner seg og man kommer i kontakt med masse spennende folk. Så da er det nok viktig å finne veien man ønsker å gå, og tenke over hva man egentlig vil oppnå med dette. Jeg hadde ingen ambisjoner med feeden min da jeg startet, det var bare på gøy. Men jeg ble fort litt hektet! All den porsitive feedbacken man får fra folk med samme interesse, er enorm, og det er jo såå gøy! Det å kjenne på at man inspirerer andre er en veldig fin følelse! Så finner jeg jo så masse fin inspirasjon selv, blant mine følgere. Kanskje vet jeg fortsatt ikke helt hvor jeg vil med dette. Men jeg tenker at veien går seg til menst man går...? Så for vi se etterhvert! Og det føles helt greit, ikke å ha for store planer. Men å være åpen for muligheter. Jeg har jo allerede fått vært med på så mye gøy, og jobbet med forskjellig type prosjekter. Noe jeg selv føler jeg har vokst på. I tillegg har jeg blitt kjent med mange flotte mennesker!

Jeg tok for noen uker siden et kurs i 3D tegning og design. Noe som var veldig spennende! Og som jeg gleder meg masse til å jobbe mer med! Men det er mye å sette seg inn i, og som den perfeksjonisten jeg er, er jo ikke det gjort på et øyeblikk! En til tider ganske irriterende egenskap om jeg skal si det selv! Men igår fikk jeg høre at det kanskje er min styrke? Hehe... Kanskje? Jeg skal i hvertfall ha det i bakhodet neste gang jeg irriterer meg over det! Var også på Oslo Design Fair, i januar, hvor jeg deltok på noen spennende foredrag og fikk masse ny inspirasjon!

Så har jeg forskjellig typer kurs jeg ønsker å ta etterhvert, for å føle meg enda tryggere på det jeg holder på med og selvfølgelig utvikle meg. Men tenker å ikke røpe for mye, før jeg evt. er igang. Dagene går jo så fort, så ikke utrolig om man ikke kommer igang med det man ønsker, akkurat når man ønsker det.. Med tre små barn også, er det ikke alltid så lett å få timeplanen til å gå opp. Men noe blir det, og det blir garantert gøy og lærerikt! Så får tiden vise hvor og når det blir!

Jeg holder forresten på å avslutte et prosjekt nå, som jeg tenker å fortelle litt om og vise litt bilder ifra ved en senere anledning. Så det teker jeg og bruke resten av kvelden min på.

Tips meg gjerne om fine interiør blogger, om du har noen favoritter! Jeg er ganske så fersk i denne blogg verdenen, så tips mottas med stor takk!

Ha en kjempe fin kveld videre! Legger ved noen bilder fra hjemmet vårt.

Klem fra Inger-LIse.
Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Trude
,
Spennende med nye prosjekter👏🏻😃gleder meg til å se hva du holder på med og skal til med. Imponerende hva du får til, med tre små barn og jobb utenom - jeg føler jeg har mer enn nok med mine to og jobb🙈Min IG er bare for gøy, og jeg blir svett av å lese alt du har styrt på med i det siste😅Men det høres jo også veldig kjekt ut! Og når noe er kjekt, får man det som regel til på et vis😊ha en fin dag😘
Ingerliselille
Ingerliselille,
Ja, alltid spennende med noe nytt! Og så lenge det er gøy, er det bra tenker jeg! Slipper å kjede meg for å si det sånn... Hehe.. Men jeg liker å ha noe å styre med! Er ikke typen som setter meg ned foran tv´en hver kveld, eller leser bøker.. Så det blir jo en slags hobby! Ønsker deg en kjempe fin helg <3
nouw.com/ingerliselille