MY HAPPY PLACE

Interior

kitchen

Her på kjøkkenet trives jeg veldig godt! Skal ikke skryte på meg at jeg er en veldig flink kokk...! Men jeg liker meg alikavell kjempe godt her! Er veldig fornøyd med valgene vi tok da vi bestemte oss for kjøkken. Nå er det faktisk tre år siden vi flyttet inn, og jeg er like fornøyd nå som da! Og det er en god følelse!

Benkeplaten vår er av betong, og det er kanskje den som "gjør" mye av uttrykket på kjøkkenet vårt. Det gir en aldri så liten industriell touch, i kombinasjon med barkrakkene fra Tolix. Og benkeplaten var vel det første innvendige valget vi tok da vi bygde hus. Dvs. det hadde vi bestemt oss for at vi skulle ha før vi begynte å bygge. Og selvom vi ble frarådet å velge det, er vi veldig glad vi følte magefølelsen der. Overskap valgte vi bort, og det har vi faktisk ikke savnet. Vi fant ut at vindusløsningen i vinkel som vi ønsket, ville bli finest uten. Og mannen mener vi fikk mer enn nok kjøkkenskap uten overskap! Hehe...

Spiseplassen på kjøkkenøya blir også mye brukt. Ikke bare til å spise, men det er sosialt å sitte her menst det lages mat. Kjekt at man sitter overfor hverandre. Den første kaffikoppen om morgenen blir som oftest her... I tillegg liker jeg å sitte her menst jeg jobber på data`en, eller leser et blad.

De store vinduene vi har i spisesteuen gir så fint lys til kjøkkenet. Det, utsikten og takhøyden på nesten 4m er vel noe av det vi er mest fornøyd med i huset! Himling gjør uten tvil noe med romfølelsen!

Natt natt ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Wow, det var en skikkelig tøff stil, kjølig men samtidig en varm atmosfære. Jeg liker det🙃
nouw.com/frulea
Ingerliselille
Ingerliselille,
Tusen takk for fine ord! Det gleder meg =)
nouw.com/ingerliselille