Moderne, stilrent og trygt

Interior

//annonse

Vi snakker bad! Husets viktigste rom kanskje? Det er hvertfall et rom hvor planlegging er veldig viktig. Og man må starte tidlig, for å få det uttrykket man ønsker. For meg er det de små detaljene som gjør det lille ekstra!

Med å velge designsluk fra Purus, får du et helhetlig og stilrent uttrykk! Mye på grunn av at du da ikke trenger velge andre typer flis i dusjsonen. Man kan faktisk ha store fliser i dusjen. Og det synes jeg er så flott! Man kan endatil ha "tile-insert" i slukristen, så da synes den nesten ikke. Dvs. at man legger samme type flis som du har på gulvet i slukristen. De har også mange forskjellige design, både i rustfritt stål, gull, rosé-gull og sort. Og de forskjellige fargene finnes med ulike typer mønster. Så her er noe for enhver smak! Det som også er veldig gøy, er at du kan skifte ut slukristen. Om du blir lei den du først har valgt, eller om du bare ønsker litt forandring eller variasjon på badet. En enkel og veldig fin måte å gjøre små endringer på. Jeg bytter mellom en sort og forskjellige i rustfritt stål, for det er de jeg synes passer best på vårt bad. Viktig at det står til resten av stylingen på badet også.

Om du leste mitt tidligere om Purus , så skrev jeg litt om andre fordeler også ved å velge designsluk. Men tenkte jeg ville nevne dem igjen:

Kjempe deilig å slippe å stå på sluken når man dusjer, siden den legges helt inn til vegg.

Man slipper vond lukt, pga. Nood vannlåsen. I tillegg er den lett å rengjøre.

Den finnes i forskjellige lengder,så den passer veldig godt i store dusjsoner. I tillegg til Purus Line, finnes også Purus Corner i mange forskjellige lekre varianter.

Om selve sluket er litt mer kostbar enn et vanlig sluk, forenkler det jobben for flislegger, så man sparer faktisk litt der.

Og siden sist har jeg vært i kontakt med flere rørleggere som understreker at det å velge designsluk er helt trygt. Og det blir mer og mer fokus på designsluk. Så er du litt som meg, opptatt av det estetiske, bør du absolutt gå for designsluk, om du skal bygge nytt hus eller om du skal til med totalrenovering.

Dagens anbefaling fra meg!


Her ser dere Purus Line Pearl:

På det siste bildet over her har jeg Purus Line Chess, og på bildene under ser dere Purus Line Platinum.

Om du ønsker å se badet vårt med den sorte slukristen, som heter Purus Line Onyx, kan du se det her .

Med ønske om en fin helg ✨

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer