Mikalicious 2 år!!

Kids, Interior

temabursdag

//annonse

Vi er så heldige å ha bursdagsgutt i romjulen! Å det må selvfølgelig feires, som alle andre bursdager!

28.desember ble minstemann 2 år! Hipp hurraaa for Mika-skatten vår! Dagen ble feiret med masse kjekk familie på besøk! Og bursdagsgutten synes det var stor stas med bursdag! Han var blid og fornøyd hele dagen. Han har egentlig ikke hatt den helt store interessen av pakker, verken med jul eller til bursdagen. Men han fant det heldigvis litt mer spennendes etterhvert. Det alle kjekkeste var bursdagssang og blåse ut lys. Det gjor vi maange ganger, for å si det sånn! Startet dagen med baking, og det er det gøyeste han vet. Så han fikk ta del i matlagingen selv, og var kjempe happy med det! Fikk mange fine pakker, men "Mishka-bamsen" som han fikk med "syste" ble uten tvil favoritten. Den har vært med på det meste vi har gjort siden. De sover sammen, og når han ser tv skal Mishka sitte ved siden av, sko og lue har han fått prøvd. Og på nyttårsaften fikk han pynte seg med sløyfe. Gøy å se hvor fort de små kan finne seg en favoritt-ting!

Bursdagsgutten i sitt rette element, sammen med kjøkkenmaskina.

Den super-fine giraffen fra Multitrend falt også i smak. Den fikk mange koser iløpet av dagen, og mye oppmerksomhet. Vi gleder oss veldig til å lage til nytt rom for Mika, og da blir nok giraffen fint plassert der etterhvert.


Temaet for bursdagen var "Petter Kanin", da dette har vært en favoritt lenge. Igjen har jeg fått god hjelp fra Spesiellinor . Første gang hun har brukt dette temaet, og det er jo ekstra gøy for oss, å få bli med å bestemme hvordan vi vil ha det. Det er jo den koseligste figuren av de alle! Til Mika sin bursdag gikk vi for vimpel, popcorn-esker, kindersjokolader, cupcake wrappers og toppers, i tillegg til kakebilde. Jeg lagde sjokoladekake med moccakrem, og brukte lyse blå-grønn marshmallows fondant å dekke den med. Så la jeg kakebildet over der, og pyntet med reddiker -siden det er Petter Kanin`s absolutte favoritt. Bursdagslys måtte vi selvfølgelig også ha med, og en mini folie-ballong. Muffinsene ble byttet ut med risboller denne gangen. Og litt flere kaker ble det selvfølgelig også, i tillegg til nystekte boller.

Kjempe fornøyd med hvordan Spesiellinor tolket temaet. Og jeg vet jeg alltid blir fornøyd med resultatet når vi bruker henne. Elsker å se uttrykket til kidsa når de ser "opplegget" til bursdagene sine. Selv om Mika fortsatt er ganske liten, ble han veldig oppglødd da han så de forskjellige tingene.. Det gjør det selvfølgelig ekstra kjekt!

Anbefaler deg å ta en tur innom nettsiden og bloggen hennes for masse fin inspirasjon. Og om du skulle trenge noe til en tema-bursdag anbefaler jeg deg virkelig å ta kontakt med henne. Hun fikser det aller meste!

Denne gangen ble det ikke noen workshop bilder, da det meste gikk litt fort innimellom andre juleforberedelser og diverse.. Men litt klipp og lim hører med. Og det er jo bare gøy!

Flere enn meg som liker å ordne til, til barnebursdag?

🐰

Ha en fin kveld!

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Så flink du er til å gjere klart til barnebursdag! Så utrulig gjennomført! 😊
Og gratulerer med overtøtt i huset! 😊
nouw.com/mariasinverden
Ingerliselille
Ingerliselille,

Litt sent svar fra meg.. Men tusen, tusen takk <3

nouw.com/ingerliselille