Med Jotex til Gøteborg

Interior, Style

//invitert

Gjett om jeg hadde en fin tur til Gøteborg for vel en uke siden! Har gledd meg til å fortelle og vise bilder fra den flotte turen som Jotex arragngerte. Men det har gått i ett sett siden, så har ikke rukket å satt meg ned med det før nå. Jeg er bare så imponert over hva Jotex har fått til, og se det enorme utvalget de har innen interiør. Her er noe for en hver smak, og de har alt du kan tenke deg. Og det til en veldig fornuftig pris. Vinn vinn!

Tenkte jeg ville vise noen bilder fra det flotte eventet vi var på, i Borås -hvor Jotex har hovedkontoret sitt. Det var bare såå bra!! Måten de presenterte de forskjellige miljøene på, stemningen, musikken og maten -ikke minst.

Kort oppsummert: FANTASTISK!


Dette var mitt favoritt miljø. Legg merke til teppet på veggen.

Tekstilene deres er i en helt fantastisk kvalitet. Og utvalget enormt.

Og fargepaletten her!! OMG!

Var så heldig å få reise sammen med en gjeng jeg har vært på tur med tidligere, i tillegg til noen nye. Og vi hadde det så gøy sammen! Fikk sett litt av Gøteborg på fredagen. Skulle gjerne hatt litt mer tid, men en god unnskyldning for å reise tilbake! Veldig greit at noen av de vi reiste med hadde vært her før, så da ble vi bare guidet dit hvor det var verdt å bruke tid. Veldig praktisk! Og jeg ble veldig inspirert av å tilbringe tid sammen med denne gjengen, i en veldig fin by! Vi bodde på et veldig koselig hotell, med kjempe god mat - Bellora. Anbefales!

Full sommer, fine folk, god mat og drikke og en kjempe fin event!

Det fine reisefølget! Vi mangler et par stykker her - Elisabeth og Therese. Fra venstre ser du meg, Caroline, Catrine, Guri, Ann Merete, Silje, Anette Willemine og Malin.

Igjen, tusen takk til både Jotex og Polhem PR som tok meg med på dette! Det var en fantastisk tur, og jeg føler meg heldig som fikk bli med. Og jeg er såå inspirert i ettertid! Ønsker du å bli enda mer inspirert og se mer av det flotte utvalget til Jotex , trykk deg inn her .

Jeg lover deg masse lekkert interiør!!

En liten teaser kan du se her:

Takk for at du titter innom!
Klem fra meg ❤

Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

celinastamper
celinastamper,
Så kule fargepaletter! Det er faktisk tremenningene mine som driver Artilleriet, der er det helt sykt fint!
nouw.com/celinastamper
veronicawindom
veronicawindom,
Så spennende og så mye fine farger! <3
nouw.com/veronicawindom