MAIN BATHROOM

Interior

Innom og ønsker dere en fin kveld!

Tenkte vise noen bilder av hovedbadet vårt. I hovedetasjen har vi laget vår egen avdeling,. Bestående av soverom, walk-in, bad og kontor, med ganske åpne løsninger. Kjempe deilig å ha sin egen plass! Og vi er så fornøyd me dette valget!


Her har det gått i planlegging av konfirmasjon til tante-barn idag. Kjekt å få være med å bidra litt, spesielt når det ´kommer til tema og borddekking. Det har blitt litt "min greie", og jeg synes det er kjempe gøy! Så det kommer nok noen bildet etterhvert, Dagen er ikke før i mai, men det er jo plutselig!

Ellers har vi fått hilst på det nyeste tilskuddet i familien idag, tante-gull 💗 Nydelig!! De er så herlige desse skjønne små! Min egen "baby" ble plutselig veldig stor! Og jeg må kanskje innse at han er blitt en liten gutt, og.baby-tiden er forbi. Selv om jeg egentlig skulle ønske denne tiden varte mye lenger, er det veldig kjekt etterhvert som de vokser til også. Hver alder har definitivt sin sjarm!


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer

Madeleine
,
Du har det så utrolig fint 😍 Vi skal pusse opp rommet til guttene, 9 og 10 år. Har du tips om farger vi kunne brukt? Blir gips på veggene og lyst gulv. Og en gang oppe i 2 etg vi også skal male som vi sliter litt med fargevalg, samme der med gips på veggene og lyst gulv 😄
Ingerliselille
Ingerliselille,
Takk for det! Så kjekt å høre! Jeg trenger nok bilder og litt mer info, om jeg skal kunne komme med råd her. Du kan evt. sende meg en mail om du ønsker det: inger-lise@cameloon.no =)
nouw.com/ingerliselille
Melanie
,
Hvor har du kjøpt dusjveggen din?
Ingerliselille
Ingerliselille,
Den har vi kjøpt hos Rakvåg i Molde =)
nouw.com/ingerliselille