LOVE

Everyday life

keramikkbryllup

Idag har jeg faktisk vært en Lillerovde i 9 år!

Det er rart å tenke på... Årene går virkelig fort i godt lag! Det kan jeg skrive under på.

På en måte føles det som det var i går vi giftet oss, men på en annen måte føles det nesten som det alltid har vært sånn! Hehe.. VI er heldigvis enige om at det har vært 9 fine, innholdsrike (les travle) og gode år!

Det har skjedd mye.. VI giftet oss året etter vi traff hverandre, og siden da har vi flyttet x antall ganger, fått tre barn, bygget to boliger, hatt konfirmant, reist en del, tatt over butikk og ja... i korte trekk! Vi har hvertfall ikke rukket å kjede oss sammen ennå!

Noe av det viktigste i et ekteskap tror jeg må være og huske å være kjærester i en travel hverdag, og innimellom prioritere å gjøre ting sammen -bare oss to, uten barn. Den oppskriften funker for oss!


Ble en beskjeden feiring i år... med fisk til middag! Og en busk (men ikke hvilken som helst) i bryllupspresang... Nå er vi snart i mål med legging, så venter det bare en 3-4 kurver med kle som skal legges sammen!

Noen ting som har endret seg litt med årene 😂

Men en ting jeg angrer på... er at jeg solgte mini´en ette bryllupet! Det plager meg faktisk ennå! Hadde vel og merke ikke fått plass til hele flokken her, men hadde digget å hatt den ennå! Savn!!


Gratulerer med dagen, kjære ❤


Xoxo, Inger-Lise 

Følg meg på: Instagram | Nouw

Liker

Kommentarer